reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Dzien dobry. Ja dostalam dziaiaj okres. Coś mi się organizm pozmieniał... zawsze zanim sie czerwony potok otworzył mialam mocny bol brzucha. A teraz nic, po prostu się zaczęło. O tyle kijowo ze przyszlo w nocy, także wiecie... Nieplanowana zmiana pościeli 🤣
Twoj organizm dostosował sie do pogody i żąda zostania w łóżku i zaopiekowania sie sobą 😊

Dobrze, że widzisz plusy tej sytuacji 😘
Ale ja bym jeszcze to kontrolowała.
Ja jakoś po wczorajszej wizycie czuje taki wewnętrzny stres i napięcie. W sumie nie wiem czemu.
jakby to się zdarzyło w tym majowym cyklu, to bym płakała, ale no zdarza się po prostu 🤷‍♀️

Może to napięcie jest związane z tym, że to pierwszy cykl stymulowany po prostu i nie wiesz czego się spodziewać tak do końca?

26.04 to raczej nie, bardziej stawiam na 27.04. Chociaż liczę na to, że jednak była 28.04. Pierwszego pozytywnego owulaka wysikalam 27.04 wieczorem, a 28.04 mocno mnie nawalał jajnik, więc może ten skok z 28.04 to jakiś przypadek
ale jeśli seks przed wczoraj i wczoraj to w dzień przed i w owu nie? Czy ja coś źle liczę 😵‍💫

Ja po papryce surowej mam zgagę, a ja nigdy nie miewam dolegliwości żołądkowych.

Za to dzis rano 5.45 obudzilo mnie zakłucie w brzuchu, a potem przeszla fala bolu po żołądku i spokój. Niejedna napisałaby "wgryza się"😁🤣😂🙃
@MyszkaMiki30 jak temperatura?
oo tak

Załączniki

• 588ed185-1211-4e7e-89ff-b745578698ed.jpeg
    588ed185-1211-4e7e-89ff-b745578698ed.jpeg
    33,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry