królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A ja jutro tortelini
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli nikt nie będzie chętny to ja mogęDziewczęta, tak w ogóle to jest 26.04, w sobotę by się chyba przydało ruszać z zapisami na majowe... Czy znajdzie się ochotniczka do podjęcia się poprowadzenia majowych?
mówiąc szczerze właśnie myślałam o TobieJeśli nikt nie będzie chętny to ja mogę
Chyba, że pytasz teoretycznie bo Ty chcesz
Co za typiaramówiąc szczerze właśnie myślałam o Tobie
Ja lubię brokułową z pomidorkami koktajlowymi, fetą, płatkami migdałowymi, dip z jogurtu, czosnku i pietruszki. Czasami zamiennie zamiast fety daję jajko.Dziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
O, tę też lubię, ale bez szynki, no i ja robię techniką „warstwową”.w sobotę na imprezie jadłam taką i była bardzo smaczna: Do miski dodajemy pokrojoną szynkę, ananasa, ogórki, żółty ser, a także odcedzoną kukurydzę konserwową (ja użyłam ok 140 g) i odciśnięty z zalewy seler konserwowy (można go lekko poszatkować na mniejsze kawałki). Dodajemy także 2-3 łyżki majonezu, szczyptę soli i pieprzu. Całość dokładnie mieszamy.
Niech Ci przyniesie cionz!Jeśli nikt nie będzie chętny to ja mogę
Chyba, że pytasz teoretycznie bo Ty chcesz
Jakby co to ja zamawiam sierpniowe albo wrześniowe
To już wszystko wiem. Chcecie się mnie pozbyć stądNiech Ci przyniesie cionz!
Ostatnie 2 prowadzące są na mamusiach, także ten