reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ja zrobiłam kiedyś na imprezce sałatkę piwną: żółty ser, kabanosy drobiowe, makaron, ogórek kiszony. Panowie byli zachwyceni bo rzeczywiście do piwka czy wódki dobra ☺️

reklama
O gyros. Niby oczywiste a dawno nie robiłam
Za to sałatkę z zupek chińskich nienawidzę. Nie przełknę. Ale mąż uwielbia więc zawsze robię. Nie lubię jeść ale lubię ja robić bo to jedyna sałatka której nie trzeba przyprawiać 😜
Jak ja Wam zazdroszczę... U mnie niktwnie je sałatek 😐 nie mam dla kogo zrobić, a dla siebie samej też nie bardzo bo nie zjem i za dużo zachodu dla jednej osoby 😂

w sobotę na imprezie jadłam taką i była bardzo smaczna: Do miski dodajemy pokrojoną szynkę, ananasa, ogórki, żółty ser, a także odcedzoną kukurydzę konserwową (ja użyłam ok 140 g) i odciśnięty z zalewy seler konserwowy (można go lekko poszatkować na mniejsze kawałki). Dodajemy także 2-3 łyżki majonezu, szczyptę soli i pieprzu. Całość dokładnie mieszamy.
Uwielbiam! Ale zamiast szynki daje kurczaka 😎

Czy ktoś zaraz będzie żarł gyrosa?
Być może 🤣

Załączniki

• IMG_1326.jpeg
    IMG_1326.jpeg
    136,1 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry