reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Na pocieszenie napiszę, ze moje kreski z betą 5,49 start były około tyg niemalże takie same, dopiero jakoś pod koniec tyg wyraźnie ściemniały.

Panie szacun za żarcie ananasa przez dłuższy czas mi po tej porcji język ścierpł, jakby nim o tarkę tarła, nawet sękacz czekoladowy nie smakował mi jak zwykle - to była ostatnia moja przygoda z tym owocem - a taki był słodki na początku i pyszny😉😊😅

Ja polubilam, ze teraz jem z przyjemności. Ale w czasie około owulacyjnym jadlam codziennie nawet z mężem, no język musi sie przyzwyczaic po czasie nie będzie takiej reakcji 😀

reklama
no i to jest to, czego oczekiwaliśmy :) ja dalej obstawiam, że temperatura mówi, że owu była wczoraj :)

Najważniejsze, jeśli był seks przed i wczoraj i będzie duża szansa ✊✊
Seks był w sobote i poniedzialek, takze licze ze plemniki sie zbunkrowały przyczaiły i zaatakowały Jajo 😆
Nie wiem czy to pocieszy, bo mnie średnio.
W sensie zrobilam rano testy - tak liczba mnoga. I kreski nadal są, ale nie ściemniały. Także moja głowa się przestawia na kolejnego biochema 😥
Beta jutro mi odpowie.

Zobacz załącznik 1520244 Zobacz załącznik 1520245
Bedzie dobrze, ja w dniu miesiaczki mialam cien cienia, trzy dni nic nie ciemniały, dopiero na 4 dzień pokazala sie druga piekna kreska:) ta kreska ma 4,5 roku. Bedzie dobrze:) Musi byc:)

Seks był w sobote i poniedzialek, takze licze ze plemniki sie zbunkrowały przyczaiły i zaatakowały Jajo 😆

Bedzie dobrze, ja w dniu miesiaczki mialam cien cienia, trzy dni nic nie ciemniały, dopiero na 4 dzień pokazala sie druga piekna kreska:) ta kreska ma 4,5 roku. Bedzie dobrze:) Musi byc:)
Chciałabym 🤞🥺
W sumie to dzisiaj mam chyba termin okresu.

O gyros. Niby oczywiste a dawno nie robiłam
Za to sałatkę z zupek chińskich nienawidzę. Nie przełknę. Ale mąż uwielbia więc zawsze robię. Nie lubię jeść ale lubię ja robić bo to jedyna sałatka której nie trzeba przyprawiać 😜

reklama
Do góry