E
eag
Gość
i jeszcze taDziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jeszcze taDziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
w sobotę na imprezie jadłam taką i była bardzo smaczna: Do miski dodajemy pokrojoną szynkę, ananasa, ogórki, żółty ser, a także odcedzoną kukurydzę konserwową (ja użyłam ok 140 g) i odciśnięty z zalewy seler konserwowy (można go lekko poszatkować na mniejsze kawałki). Dodajemy także 2-3 łyżki majonezu, szczyptę soli i pieprzu. Całość dokładnie mieszamy.Dziewczyny jaka sałatka musi być u was na imprezach? Organizuje w sobote urodziny i chce w końcu spróbować coś innego niż zwykle
oo alkohol, już lubięi jeszcze ta
z wódkąi jeszcze ta
robię wersje bez wódki i ananasa haha wódkę od razu do gardła!oo alkohol, już lubię
O gyros. Niby oczywiste a dawno nie robiłam
Za to sałatkę z zupek chińskich nienawidzę. Nie przełknę. Ale mąż uwielbia więc zawsze robię. Nie lubię jeść ale lubię ja robić bo to jedyna sałatka której nie trzeba przyprawiać
Uwielbiam tę sałatkę ze wzgledu na pyszny makaronu mnie tortellini ser żółty szynka kukurydza ogórki konserwowe papryka lub pomidor i majonez
Mi też i zdecydowałam, że zrobię dzisiaj gyrosDzięki sałatkowym postom chce mi się jeść ale nie chce mi się robić - to się uratuję