reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

oj tak, my na tej płaszczyźnie mieliśmy mase kłótni, ale jakoś się dotarliśmy... np ja jestem osobą która rozkłada rzeczy po mieszkaniu i nie odkłada na miejsce. Kiedyś mąż się wkurzał, a teraz myśli sobie "no cała żoneczka"... :D

To faktycznie jakbyście się rolami pozamieniali 😅
A to akurat ja chodze po moim i sprzątam (więc ze skrajności w skrajnośc). Lubi sie ubrac (najlepiej w koszule) i dbac o siebie ale o taki porządek w domu niezbyt. Jak nie pogonie to nie zrobi 😅

reklama
oj tak, my na tej płaszczyźnie mieliśmy mase kłótni, ale jakoś się dotarliśmy... np ja jestem osobą która rozkłada rzeczy po mieszkaniu i nie odkłada na miejsce. Kiedyś mąż się wkurzał, a teraz myśli sobie "no cała żoneczka"... :D
Całe szczęście , że się dotarliście, mojemu krzywo poskładane ciuchy przeszkadzają, ale już rozwalanie ich po salonie i na krzesłach jest jak najbardziej ok😄
Cały on😆 tylko, że ja mu zaraz repremende daje, a już świeżo po sprzątaniu to w ogóle😁

To faktycznie jakbyście się rolami pozamieniali 😅
A to akurat ja chodze po moim i sprzątam (więc ze skrajności w skrajnośc). Lubi sie ubrac (najlepiej w koszule) i dbac o siebie ale o taki porządek w domu niezbyt. Jak nie pogonie to nie zrobi 😅
no mój to pedant w każdym aspekcie życia. Syfu nie ma nigdzie, czy to w domu, czy w dokumentach. Jakby mógł to pewnie nawet drewno w piwnicy by równo poukładał... :D

Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?

Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?

Ja tak miałam prawie zawsze ale stymulowany więc pewnie sie nie liczy (ale tylko wiem z monitoringow, bo nie robię testów)

Kurcze, mój mąż ma pecha. Kolejny raz dni płodne przypadły tuż przed jego delegacja. Poszedł o 23 spać, bo o czwartej musi wstać. A ja siedzę na dole i rozkminiam: 3 dzień sluz plodny, 17 dc, jak wróci w piątek wieczorem, to albo będzie już po owu, albo będzie zbyt zmęczony. No to poszlam na górę i pytam prosto z mostu "Robimy dzidziucha?" :D Styczniowa porodówka jest moja 8-)

Kurcze, mój mąż ma pecha. Kolejny raz dni płodne przypadły tuż przed jego delegacja. Poszedł o 23 spać, bo o czwartej musi wstać. A ja siedzę na dole i rozkminiam: 3 dzień sluz plodny, 17 dc, jak wróci w piątek wieczorem, to albo będzie już po owu, albo będzie zbyt zmęczony. No to poszlam na górę i pytam prosto z mostu "Robimy dzidziucha?" :D Styczniowa porodówka jest moja 8-)
mój mąż wstaje o 4 do pracy i jak nje ma siły wieczorem to sam mnie rano obudzi „wypnij dupkę” 🤣🤣🤣🤣 to w sumie coś Ala na śpiocha xD

reklama
Do góry