reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
O jeny! Ale masz dobrze! Moj to prasuje jak musi, jak sie na niego obrażę 😀 więc od święta
Ale z drugiej strony pewnie to męczące tez
no ogólnie mam dobrze, ale ma to drugą stronę. Że np spieszymy się do wyjścia, a ten jest w stanie CI wyciągnąć deskę do prasowania bo zobaczy na swojej koszuli jakis odgniotek

no ogólnie mam dobrze, ale ma to drugą stronę. Że np spieszymy się do wyjścia, a ten jest w stanie CI wyciągnąć deskę do prasowania bo zobaczy na swojej koszuli jakis odgniotek

Ohoh ale to sobie wyobrazilam.
Choć moj mąż tez troszke taki był (nie w takim stopniu jak Twoj oczywiście) . Szliśmy na imprezę to sie cofnął bo mial krzywo rękaw od koszuli podwinięty.
Albo na swoją studniówkę się spóźnił bo mu włosy nie wyszły i musiał od nowa myć 🤣 potrafi dłużej się szykować niz Ja
Choć teraz juz po prawie 4 latach małżeństwa dalej dba ale juz bez przesady

reklama
Do góry