Brownie1992
Moderator
Nie ma to jak moja stara koszula z c&anie wiem, innych nie mam bo gdy dowiedział się ile kaszmiry kosztują postanowił mi nie odkupowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma to jak moja stara koszula z c&anie wiem, innych nie mam bo gdy dowiedział się ile kaszmiry kosztują postanowił mi nie odkupowac
Wow...ja tylko jak jakaś okazja albo weselenieeee no rzęsy do nieba robię od ponad 8 lat miesiąc w miesiąc xd
no ogólnie mam dobrze, ale ma to drugą stronę. Że np spieszymy się do wyjścia, a ten jest w stanie CI wyciągnąć deskę do prasowania bo zobaczy na swojej koszuli jakis odgniotekO jeny! Ale masz dobrze! Moj to prasuje jak musi, jak sie na niego obrażę więc od święta
Ale z drugiej strony pewnie to męczące tez
Potem się dziwisz, że mówią, że w policji dobrze zarabiająnieeee no rzęsy do nieba robię od ponad 8 lat miesiąc w miesiąc xd
ja chodzę co 3 tygodnie i nie wyobrażam sobie życia bez nich… dziś spałam jak mi robiła bo byłam na 9 rano zaczęłam robić dla wygody w pracy, w terenie deszcz śnieg i ciagle bylam rozmazana jak malowałam rzęsyWow...ja tylko jak jakaś okazja albo wesele
Taka nie czasowa jestem hehehe
Podziwiam
To też cierpliwość trzeba mieć I to 8 lat co 2 tyg
Ale zobacz jakie laski jeżdżą na interwencjePotem się dziwisz, że mówią, że w policji dobrze zarabiają
A ja nadal nie znam smaku prossecoNo i smacznego, prawilne menu ja właśnie wróciłam do domu i chyba strzelę kieliszeczek prosseczko. Ostatnio mega ograniczyłam alkohol i przytyłam oraz pogorszyła mi się cera czas powrócić do starych nawyków
no ogólnie mam dobrze, ale ma to drugą stronę. Że np spieszymy się do wyjścia, a ten jest w stanie CI wyciągnąć deskę do prasowania bo zobaczy na swojej koszuli jakis odgniotek
Ja też nie robięWow...ja tylko jak jakaś okazja albo wesele
Taka nie czasowa jestem hehehe
Podziwiam
To też cierpliwość trzeba mieć I to 8 lat co 2 tyg
Do mnie nieAle zobacz jakie laski jeżdżą na interwencje