reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

oj tak, my na tej płaszczyźnie mieliśmy mase kłótni, ale jakoś się dotarliśmy... np ja jestem osobą która rozkłada rzeczy po mieszkaniu i nie odkłada na miejsce. Kiedyś mąż się wkurzał, a teraz myśli sobie "no cała żoneczka"... :D

To faktycznie jakbyście się rolami pozamieniali 😅
A to akurat ja chodze po moim i sprzątam (więc ze skrajności w skrajnośc). Lubi sie ubrac (najlepiej w koszule) i dbac o siebie ale o taki porządek w domu niezbyt. Jak nie pogonie to nie zrobi 😅

reklama
oj tak, my na tej płaszczyźnie mieliśmy mase kłótni, ale jakoś się dotarliśmy... np ja jestem osobą która rozkłada rzeczy po mieszkaniu i nie odkłada na miejsce. Kiedyś mąż się wkurzał, a teraz myśli sobie "no cała żoneczka"... :D
Całe szczęście , że się dotarliście, mojemu krzywo poskładane ciuchy przeszkadzają, ale już rozwalanie ich po salonie i na krzesłach jest jak najbardziej ok😄
Cały on😆 tylko, że ja mu zaraz repremende daje, a już świeżo po sprzątaniu to w ogóle😁

To faktycznie jakbyście się rolami pozamieniali 😅
A to akurat ja chodze po moim i sprzątam (więc ze skrajności w skrajnośc). Lubi sie ubrac (najlepiej w koszule) i dbac o siebie ale o taki porządek w domu niezbyt. Jak nie pogonie to nie zrobi 😅
no mój to pedant w każdym aspekcie życia. Syfu nie ma nigdzie, czy to w domu, czy w dokumentach. Jakby mógł to pewnie nawet drewno w piwnicy by równo poukładał... :D

Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?

Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?

Ja tak miałam prawie zawsze ale stymulowany więc pewnie sie nie liczy (ale tylko wiem z monitoringow, bo nie robię testów)

Kurcze, mój mąż ma pecha. Kolejny raz dni płodne przypadły tuż przed jego delegacja. Poszedł o 23 spać, bo o czwartej musi wstać. A ja siedzę na dole i rozkminiam: 3 dzień sluz plodny, 17 dc, jak wróci w piątek wieczorem, to albo będzie już po owu, albo będzie zbyt zmęczony. No to poszlam na górę i pytam prosto z mostu "Robimy dzidziucha?" :D Styczniowa porodówka jest moja 8-)

Kurcze, mój mąż ma pecha. Kolejny raz dni płodne przypadły tuż przed jego delegacja. Poszedł o 23 spać, bo o czwartej musi wstać. A ja siedzę na dole i rozkminiam: 3 dzień sluz plodny, 17 dc, jak wróci w piątek wieczorem, to albo będzie już po owu, albo będzie zbyt zmęczony. No to poszlam na górę i pytam prosto z mostu "Robimy dzidziucha?" :D Styczniowa porodówka jest moja 8-)
mój mąż wstaje o 4 do pracy i jak nje ma siły wieczorem to sam mnie rano obudzi „wypnij dupkę” 🤣🤣🤣🤣 to w sumie coś Ala na śpiocha xD

reklama
Do góry