Mayolin
Fanka BB :)
SpryciulaMój dzis zasnął i przestawiłam mu budzik żeby rano zdążył zaliczyć szybki numerek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SpryciulaMój dzis zasnął i przestawiłam mu budzik żeby rano zdążył zaliczyć szybki numerek
Ale słodkie stópkiA tak w ogóle posyłam Wam pozdrowienia od niedźwiadka, który buja mi się tutaj w okolicy
Ja w sumie w tych moich poprzednich ciążach miałam zawsze ok tydzień różnicy i lekarz tłumaczył to przesunięciem owu... W sumie czekam bo nic nie mam do stracenia ale jak robię te testy to mam wrażenie,że ta kreska coraz bledsza jest... Chyba,że nie umiem ich interpretowacJa tak miałam prawie zawsze ale stymulowany więc pewnie sie nie liczy (ale tylko wiem z monitoringow, bo nie robię testów)
Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?
Na zero
Moja 8 letnia córka już drugi rok obcina się na krótkiego jeża i bardzo poleca
Tak bardzo!!!!Ja już po zastrzyku, trzeba zjeść śniadanie z Encortonem, szykować się i iść na betę