Myszko
Fanka BB :)
TrzymamyJa już po zastrzyku, trzeba zjeść śniadanie z Encortonem, szykować się i iść na betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamyJa już po zastrzyku, trzeba zjeść śniadanie z Encortonem, szykować się i iść na betę
Ja mam zawsze w okolicach 20-22dc. Bez stymulacji, cykle 34-36 dni.Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?
To była beta po teście ale tak, pewnosc co do cionsza (i ogromne wsparcie na początku tegoż) zawdzięczam @ZazuuWYKRĘCASZ SIĘ JAK @Moonstone KTÓREJ @Zazuu KAZAŁA ROBIĆ TEST 8 DPO
Czy jakoś tak było w tej historii
Mi się zdarzało ale ja zawsze miałam w ogóle cykle od czapy, raz 24 dni a potem 32 i tak na zmianę. W tych dłuższych cyklach owu była właśnie około 20-22 dniaDziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?
też tak uważam!Bezsensu!
a Ty sikałaś dzisiaj?Ja mam zawsze w okolicach 20-22dc. Bez stymulacji, cykle 34-36 dni.
Moja drama taka stara (maj zeszłego roku, a zamknięta grupa - lipiec)Jak się rozpadły staraczki 2021 z powodu dramy o obecność ciężarnych na staraczkach to powstał drugi wątek, nie pamietam nazwy i tam w pewnym momencie dziewczyny zaczęły wspominać o zamkniętym wątku w którym będą mogły być wszystkie „stare staraczki” i już nie staraczki - dziewczyny w ciąży i mamy. No i taki zamknięty wątek finalnie powstał, bo dziewczyny chciały się dzielić bardziej prywatnymi rzeczami, swoimi zdjęciami, imionami itd. ale to było dawno wiec wiele z Was może tego nie pamiętać
Lepiej mieć jedna w zapasie na wypadek gdyby się dowiedziało dwa dni przed chrztem, ze matka chrzestna ma dziecko z ospą (tru story)Na chrzest jak znalazł biała szatka