reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ja już po zastrzyku, trzeba zjeść śniadanie z Encortonem, szykować się i iść na betę
Nervous Anxiety GIF
Trzymamy 🤞🤞🤞🤞🤞😍

reklama
Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?
Ja mam zawsze w okolicach 20-22dc. Bez stymulacji, cykle 34-36 dni.

Dziewczyny czy któraś miała owulację ok 20 dnia cyklu albo i później? Badam od 10 dnia i nic... :( Więc albo cykl bez owu albo jeszcze będzie? A co jeśli faktycznie nie będzie? W kolejnym cyklu też spr testami czy od razu zapisywać się na monitoring?
Mi się zdarzało ale ja zawsze miałam w ogóle cykle od czapy, raz 24 dni a potem 32 i tak na zmianę. W tych dłuższych cyklach owu była właśnie około 20-22 dnia

Jak się rozpadły staraczki 2021 z powodu dramy o obecność ciężarnych na staraczkach to powstał drugi wątek, nie pamietam nazwy 🙈 i tam w pewnym momencie dziewczyny zaczęły wspominać o zamkniętym wątku w którym będą mogły być wszystkie „stare staraczki” i już nie staraczki - dziewczyny w ciąży i mamy. No i taki zamknięty wątek finalnie powstał, bo dziewczyny chciały się dzielić bardziej prywatnymi rzeczami, swoimi zdjęciami, imionami itd. ale to było dawno wiec wiele z Was może tego nie pamiętać :)
Moja drama taka stara 😍😍😍😍 (maj zeszłego roku, a zamknięta grupa - lipiec)

reklama
Do góry