reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ohoh ale to sobie wyobrazilam.
Choć moj mąż tez troszke taki był (nie w takim stopniu jak Twoj oczywiście) . Szliśmy na imprezę to sie cofnął bo mial krzywo rękaw od koszuli podwinięty.
Albo na swoją studniówkę się spóźnił bo mu włosy nie wyszły i musiał od nowa myć 🤣 potrafi dłużej się szykować niz Ja
Choć teraz juz po prawie 4 latach małżeństwa dalej dba ale juz bez przesady
no to myślę, że duże podobieństwo jest miedzy naszymi facetami :D źle podwiniety rękaw koszuli i źle zrobione włosy też by były w stanie cofnąć mojego męża do domu :D

ja chodzę co 3 tygodnie i nie wyobrażam sobie życia bez nich… dziś spałam jak mi robiła bo byłam na 9 rano 🤣 zaczęłam robić dla wygody w pracy, w terenie deszcz śnieg i ciagle bylam rozmazana jak malowałam rzęsy
Rozumiem, wiadomo komfort najważniejszy .
Ja to po prostu nie nauczona jestwm i to robienie -mi się dłuży bardzo takie leżenie i czekanie 😉

Ehhhh, a kojarzycie takie amerykańskie filmiki, kiedy laska np. dmucha świeczki na torcie i jej się rzęsy zapalają?😆 to mogłabym być ja 🤡 zrobiłam sobie kiedyś na wesele mojego brata i niestety, kiedy na poprawinach odpalałam sobie końcówkę jointa👹 zobaczyłam tylko błysk. Dialog między mną a siostrą:
- widać?
- widać 🥺
Także tego…. Więcej nie robiłam 🤣

Ostatnio jak robiłam rzęsy to miałam takie🤩
Oczywiście po tygodniu już tak nie wyglądały xD

Załączniki

• DSC_0603.JPG
    DSC_0603.JPG
    168,7 KB · Wyświetleń: 129
Kiedyś się tym denerwowałam, a teraz się śmieje z tego i go podpuszczam, ze cos mu włosy nie wyszły 😅
oj tak, my na tej płaszczyźnie mieliśmy mase kłótni, ale jakoś się dotarliśmy... np ja jestem osobą która rozkłada rzeczy po mieszkaniu i nie odkłada na miejsce. Kiedyś mąż się wkurzał, a teraz myśli sobie "no cała żoneczka"... :D

reklama
Ehhhh, a kojarzycie takie amerykańskie filmiki, kiedy laska np. dmucha świeczki na torcie i jej się rzęsy zapalają?😆 to mogłabym być ja 🤡 zrobiłam sobie kiedyś na wesele mojego brata i niestety, kiedy na poprawinach odpalałam sobie końcówkę jointa👹 zobaczyłam tylko błysk. Dialog między mną a siostrą:
- widać?
- widać 🥺
Także tego…. Więcej nie robiłam 🤣
Hah😂 ja kiedyś jak jeszcze paliłam. Nie mialam zapalniczki i odpalam od kuchenki, buchneło ogniem🙈 na jednym oku do połowy stopione rzesy 😂 robie juz 6 lat, kwestia przyzwyczajenia. Lubie to ze jak wstaje rano to rzesy sa juz idealne:)

Do góry