reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Mój robi wszystko w domu ale jeśli chodzi o pranie to tylko rzuca ciuchy na kosz i mówi "chyba nastawiMY pranie jutro co?" 🙃 Z resztą na nic innego mu nie pozwalam po tym jak wrzucił mój kaszmirowy biały sweter z kolorami na 60 stopni 😂
Uwierz, że to pozytyw w obliczu tego co mi ostatnio odwalił z tym praniem jak mu zaufałam 😆

reklama
Mój robi wszystko w domu ale jeśli chodzi o pranie to tylko rzuca ciuchy na kosz i mówi "chyba nastawiMY pranie jutro co?" 🙃 Z resztą na nic innego mu nie pozwalam po tym jak wrzucił mój kaszmirowy biały sweter z kolorami na 60 stopni 😂
ojej, to mój moje swetry pierze z taką pieczołowitością, przed chwilą prasował moją kieckę kupioną na shein taką wakacyjną szmatkę, a on to prasował, jakby to nie wiem jaka kreacja była 😂

Od groma takich w lumpeksach, przestałam się dziwić, że nikt tego nie kupuje 😏 jak to prać?

ojej, to mój moje swetry pierze z taką pieczołowitością, przed chwilą prasował moją kieckę kupioną na shein taką wakacyjną szmatkę, a on to prasował, jakby to nie wiem jaka kreacja była 😂

O jeny! Ale masz dobrze! Moj to prasuje jak musi, jak sie na niego obrażę 😀 więc od święta
Ale z drugiej strony pewnie to męczące tez

reklama
Do góry