Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam powiedzieć, że dziś dostałam okres, toteż będę leżec pod kocem, żreć falafla, pić browara i uświetniać ten wątek swoją osobą. Taki dzień dziecka sobie zrobię
No tak mi się zdaje, bo 2 dni przed okresem i przyszedł, to raczej tak bym podciągnęła. A nie, że plamienia, 5 dni czysto i okresTo teraz już w ogóle musimy się zachowywać a nie jakieś tam dramaciki
czyli plamienia były tylko przedokresowe?
GratulacjeDobra soom wyniki
Ejj, to jeszcze nie znaczy że nic nie będzie. Który dc masz?Lipnie. Dwa pęcherzyki 15mm, endo 8,5mm. W piątek następny monitoring.
13.Ejj, to jeszcze nie znaczy że nic nie będzie. Który dc masz?
Cykle masz ilo dniowe? Wiem ze jesteś na stymulacji. Jak na moje to jeszcze mogą dorosnąć i będzie podwójna owu.
Na moje niewprawne oko to bardzo ładne endo i dwa pecherzyki które na pewno maja niemały potenszjalLipnie. Dwa pęcherzyki 15mm, endo 8,5mm. W piątek następny monitoring.