reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

W skałach czy na panelu? Brrrrr. Na szczęście w całym środowisku wspinaczkowym znam więcej przypadków kontuzji w domu/ulicy/tramwaju niż w czasie wspinania, a nawet statystycznie b. rzadko to się zdarza, no ale się zdarza.
Podziwiam... tymczasem ja stojaca na krześle... :D

Doc Brown Shock GIF by Back to the Future Trilogy

reklama
Mój B pare lat temu się oderwał od ściany na skałkach i spadł. Pękła mu kostka, 2 operacje i śrubowanie.
Dalej się wspina 😜
Ja już poznałam takich wykrętów po różnych przejściach, że już nic mnie nie zdziwi.
Ale całym swoim jestestwem jestem wdzięczna za ten sport, bo trzyma mnie to przy zdrowiu psychicznym, jestem przekonana, że gdyby nie to, to byłabym chujocieniem, ale ludzkim

A masz gdzieś (lub inna z dziewczyn) jakiś artykuł lub inne źródło, w którym jest porównanie zwykłej mety i tej xr? Bo wiem, że to jest dłużej uwalniająca się/ działająca substancja i to ta różnica, ale nigdzie nie znalazłam jakiegoś szczegółowego opracowania 🙃
Niestety nie mam ale kojarzę tylko ze dużo dziewczyn pisało ze po tej jest mniej skutków ubocznych

reklama
Do góry