reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Zrobilam owulaka. I chyba jednak peak był wczoraj:
Zobacz załącznik 1515490
Dziwny ten peak, niski jakiś... zastanawiam się czy po biochemie mi się ten cykl nie zrobi bezowulacyjny. Ale w sumie musiałby złoty strzał poniedziałkowy wystarczyć wiec i tak 🤡
A co to za testy?
Bo mi na tych z Horien z allegro też taki niski peak wyszedł 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobilam owulaka. I chyba jednak peak był wczoraj:
Zobacz załącznik 1515490
Dziwny ten peak, niski jakiś... zastanawiam się czy po biochemie mi się ten cykl nie zrobi bezowulacyjny. Ale w sumie musiałby złoty strzał poniedziałkowy wystarczyć wiec i tak 🤡
Ten z 19.20 wyglada na najciemniejszy wiec wyglada jakby był wczoraj. Ale owulka może równie dobrze być dziś i nawet jutro rano? 😁

Dżizas chrajst dziewczyny, walicie dzisiaj tak ostro że mój telefon wybuchnie zaraz 😅

Załączniki

• IMG_1214.jpeg
    IMG_1214.jpeg
    12,3 KB · Wyświetleń: 103
Ten z 19.20 wyglada na najciemniejszy wiec wyglada jakby był wczoraj. Ale owulka może równie dobrze być dziś i nawet jutro rano? 😁
@AScarlett u mnie tak było że ciąża jest z operacji "ratowanie jajeczka". Pozywytny owulak był na około 12h przed złotym strzałem. Testy już wtedy wychodziły wyraźnie negatywne

Edit..a nawet więcej. Bo pozytyw był popołudniu, a strzelano o 14:00 😏😏😏

A co to za testy?
Bo mi ta tych z Horien z allegro też taki niski peak wyszedł 🙂
Wlasnie horien, ale przewaznie miałam na nich wyraźny mocny peak, powyżej 1.
dzisiaj poprawcie 😎
🤞🤞
Oby
Jak porównałam kilka razy z mini to u mnie do 12h od peaku jest owu.

Nie wiem, może zaraz zrobię przerwę w pracy zdalnej. Chociaż jakos mi dziwnie i takich "przerw" nie praktykuje 😜

To zależy jak na to spojrzeć - jeżeli traktujesz forum jako odskocznię od nudego życia i pisanie co Ci przysłowiona ślina na język przyniesie. A potem totalnie zapomnisz o tych dziewczynach stąd to faktycznie - nie ma to znaczenia.

Kiedy jesteś tu X lat, zawierasz przyjaźnie, spotykasz te dziewczyny w realu, traktujesz jak przyjaciółki bo często lepiej Cię rozumieją bo mają takie same problemy, kiedy poświęcasz im swój wolny czas odpisując w nocy na ich wiadomości na priv, kiedy martwisz się o nie kiedy wiesz że mają operację - to fajnie jakby nie kłamały i były szczere

Edit. PS. Te screeny też bym mogła pokazać oczywiście - ale moja prywatna korespondencja po między black_angel ale po to były to prywatne rozmowy, aby nie były dostępne dla ogółu.

Wiec jak zaczynasz znowu mącić to błagam aby to było sensem, miało ręce i nogi

Ps.2 Daj screen gdzie napisałam, że jesteś GORSZA - nie jesteś ani gorsza, ani lepsza, nie chcesz bardziej ani mniej ale jest RÓŻNICA po między byciem JUŻ matką a tym, że się nią może NIGDY nie będzie
Tam nie bylo zadnego klamstwa. Pytałam Cię o pewne rzeczy, bo miałyśmy identyczne przezycie czyli cp. To, co było przed tym kontem dotyczyło poronienia sprzed około roku i zachowania dziewczyn w tamtym temacie. Dla mnie to bez związku i należy to uszanowac.

🤞🤞
Oby

Nie wiem, może zaraz zrobię przerwę w pracy zdalnej. Chociaż jakos mi dziwnie i takich "przerw" nie praktykuje 😜
Przerwa na seks jak najbardziej zalecana! Należy się przerwa od pracy wiec wykorzystaj ją jak najlepiej 😁

reklama

🤞🤞
Oby

A nie pisałaś kiedy, że masz dość krótki peak? 🙂
Może po prostu nie zdążyłaś wyłapać tak super...
A druga sprawa, że je naprawdę trzeba potrzymać w siuśkach żeby się jako tako wybarwiły.

Do góry