reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Wlasnie horien, ale przewaznie miałam na nich wyraźny mocny peak, powyżej 1.

🤞🤞
Oby

Jak porównałam kilka razy z mini to u mnie do 12h od peaku jest owu.

Nie wiem, może zaraz zrobię przerwę w pracy zdalnej. Chociaż jakos mi dziwnie i takich "przerw" nie praktykuje 😜
no to w sumie idealnie :) seks dzień przed owu :) akurat chłopaki i dziewczyny zdążyły się przedostać i chwilkę poczekać :)

reklama
A nie pisałaś kiedy, że masz dość krótki peak? 🙂
Może po prostu nie zdążyłaś wyłapać tak super...
A druga sprawa, że je naprawdę trzeba potrzymać w siuśkach żeby się jako tako wybarwiły.
Niee to nie ja. Ja spokojnie wylapuje peak robiąc 1 test dziennie. Ale może rzeczywiście tym razem jakos krótszy byl.

no to w sumie idealnie :) seks dzień przed owu :) akurat chłopaki i dziewczyny zdążyły się przedostać i chwilkę poczekać :)
Gdyby nie to że wcześniej mieliśmy dłuższą przerwę I sie boje o jakość pływaków to rzeczywiście timing by był w miarę 😜

No nic. Co ma być to będzie. Ja bardziej myślami jestem z tym kiedy się uda podejść do kolejnej iui.

Uuuu ale się dzieje 😈

Dobrze, że jestem bezdzietna to przynajmniej mam czas na czytanie gównoburzy pomiędzy lataniem po lekarzach a seksem 🤣💩
Bezdzietne to jednak mają hajlajf nawet w pracy przy kawce zamiast interesować się co u dziecka to można czytać dramę 😂
Ironizując dalej.... przynajmniej nikt Ci nie napisze, zebyś w swoim temacie się nie wypowiadała, bo widocznie masz za duzo czasu pomiędzy sprzątaniem, gotowaniem a praniem, i ze jak to tak, ze mąż poza pracą dorabia jeszcze na dwoch etatach a ty chcesz 4 dziecka...😁🤭🙃 tak tak, z obu stron tu są "fajne zdanka" i wypowiadanie opinii na temat ludzi, o których wie się stanowczo za mało a jednak się taki czy inny układ ocenia.

Nie sądzę, że chodzi tutaj o stawanie po czyjejś stronie. Wypowiedziałam się tak samo jak wiele innych dziewczyn o swoich uczuciach.
A to, że są sprzeczne z Twoimi No to cóż.
Mam siedzieć cicho?

Ale czy ja napisalam, ze masz siedzieć cicho, wręcz przeciwne napisalam, ze masz prawo nawet stawać po czyjes stronie.. z moimi nie jest sprzeczne nic, bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie i o to chodzi najbardziej, nic innego się tak nie liczy
Milego dnia

Gdyby nie to że wcześniej mieliśmy dłuższą przerwę I sie boje o jakość pływaków to rzeczywiście timing by był w miarę 😜

No nic. Co ma być to będzie. Ja bardziej myślami jestem z tym kiedy się uda podejść do kolejnej iui.
ja drugą owu miałam prawdopodobnie w środę, a seks był w poniedziałek i mam zamiar trzymać się myśli, że jakiś pływak do niej dożył 😁 i tego Ci właśnie życzę!

Rany, dziewczyno, wypowiadam się bo po 1 zostałam wywołana, po 2 prowadzę ten wątek jakbyś nie zauważyła 🤡 po 3 polecam czytać ze zrozumieniem napisałam Ci, że to Ty możesz zawsze wcisnąć "ignoruj" przy moim profilu, ja przy Twoimi nie zamierzam, bo mi Twoje posty nie wadzą :) i z chęcią je skomentuję odpowiednio do sytuacji

To nie komentuj juz
Nie musimy się lubic ale jakiegokolwiek poszanowania oczekuję
Dziękuję i do widzenia

reklama
Hejo:) badam od kilku dni tymi testami i chyba w tym cyklu bez owu....w poprzednim myślę,że też nie było (chociaż nie badałam)....myślę,że nie będę robić testu na koniec kwietnia bo nie będzie potrzeby :( miałam łyżeczkowanie w październiku i od tego czasu coś się popsuło w moim organizmie :( w sensie bardziej po poronieniu. Badania wychodzą w normie ale muszę teraz przyjrzeć się mojemu cyklowi....tylko ciężko mi też to badać bo mam tak nieregularne godziny pracy,że nie wiem z jakim lekarzem bym się umówiła na monitoring 🙄 ehhh

Do góry