reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Uuuu ale się dzieje 😈

Dobrze, że jestem bezdzietna to przynajmniej mam czas na czytanie gównoburzy pomiędzy lataniem po lekarzach a seksem 🤣💩
Bezdzietne to jednak mają hajlajf nawet w pracy przy kawce zamiast interesować się co u dziecka to można czytać dramę 😂
Jeszcze jak serwery padną w firmie...
Czasu jak marasu 🤣🤣🤣🤣

reklama
A popatrzyłaś też na wypowiedzi Lauritaa ?
Owszem może i @olka11135 ma cięty język i czasem jak przypierdoli to uszy więdną, cycki opadają i w ogóle.Ale ze strony @Lauritaa też widziałam chamskie odpowiedzi, wręcz w pewnym momencie myślałam, że polecą bluzgi.
Więc ja bym tutaj nie brała jednej strony.

No ale halo halo były bluzgi? To po co znowu cos nadinterpretowac co by bylo gdyby smieszne.....a co mam pozwolić po sobie jezdzic, ze ktos tak lubi albo chce to spoko ale nie ja. Gdybym slodko pierdziała to wiem, co olka by pisala (widzialam niestety nie raz jej akcje) wiec albo bardziej dosadnie trzeba napisać albo zostanie się zmieszantm z błotem. Duzo przemilczam albo nie zauważam po prostu, ale niejednych rzeczy się niestety nie da i uważam ze mozna zareagować, a ze ktos czeka na cokolwiek aby pokazać swoje ja no to niestety przykre bo ta grupa od tego nie jest.

No ale halo halo były bluzgi? To po co znowu cos nadinterpretowac co by bylo gdyby smieszne.....a co mam pozwolić po sobie jezdzic, ze ktos tak lubi albo chce to spoko ale nie ja. Gdybym slodko pierdziała to wiem, co olka by pisala (widzialam niestety nie raz jej akcje) wiec albo bardziej dosadnie trzeba napisać albo zostanie się zmieszantm z błotem. Duzo przemilczam albo nie zauważam po prostu, ale niejednych rzeczy się niestety nie da i uważam ze mozna zareagować, a ze ktos czeka na cokolwiek aby pokazać swoje ja no to niestety przykre bo ta grupa od tego nie jest.

Ty nie miałaś przypadkiem założyć swojego wątku? :D Przecież nikt Ci nie broni

Nie napisałam, że były bluzgi tylko, że myślałam, że polecą. Troszkę kochanie jest różnica. 🙂
Tak samo jak pomiędzy dosadnością i chamstwem. Czy ja tutaj bronię Oli własną piersią? Nie. Napisałam, że nie brałabym jednej strony. Bo i Ola mocno zareagowała, może i za mocno jak na wydźwięk jaki to przyniosło, ale tak samo Ty nie pozostałaś jej dłużna.

Ty nie miałaś przypadkiem założyć swojego wątku? :D Przecież nikt Ci nie broni

A Ty znowu masz problem?
A Ty czasami po ostatnim żarcie nie miałaś zniknąć?
Myślisz, ze tylko Ty mozesz tak pisać?
Kim Ty jesteś, ze bedziesz mi pisać co mam robić.
Po pierwsze miałam? Tak napisalam? Czy zadałam pytanie bo to jest roznica ale widze, ze dalej ciagniesz drame.
Nie jestem "Twoim top 3" ale wiesz o mnie wiecej niz ja o Tb hmm :) 🤪🤭
Nawet co komu napisałam i kiedy, i wysilasz sie na screeny łał mam stalkera.
Koncze z Tobą dyskusje, mialas mnie ignorować a dalej brniesz. Mimo, ze wiesz ze ja racji Tb nie przyznam i nie odpuszczę.

Teraz nie wiem już która grupa?
Były staraczki, czyste staraczki. I tam co chwilę ktoś przychodził, odchodził. W sumie nie kojarzę kresek z tamtych czasów tylko staraczki. No i kilka staraczek zaszło w ciążę, ale że były to bardzo aktywne dziewczyny, z doświadczeniem forumowym i życiowym to pisały dalej. No i pisały też o ciążach, co w wątku staraczkowym jest już nie na temat. Powstała grupa staraczki bez tabu i tam już można było pisać o wszystkim, nawet o ciążach, o obiadach, o życiu. O wszystkim i z zasady nikt nie mógł się burzyć bo taki był cel powstania grupy. No i jednego dnia padł pomysł przejścia na wyższy level znajomości dziewczyn, które tam pisały od dawna. Było też dużo stalkerow z zewnątrz. Na tematy "erotyczne" (pingwinki itp.) dziewczyny otrzymywały privy od internetowych zboczków. Wiesz zebrały się, utworzyły grupę i tam działają. Ale mają i czas i ochotę udzielać się też na otwartych wątkach i fajnie że są dla nas.

A niech pierwszy rzuci kamieniem ktoś, kto nie wymienił chociaż jednego priva z kimś z forum. I laski, zamiast się bawić w pojedyncze privy, poszły na priv grupę :)

Nie napisałam, że były bluzgi tylko, że myślałam, że polecą. Troszkę kochanie jest różnica. 🙂
Tak samo jak pomiędzy dosadnością i chamstwem. Czy ja tutaj bronię Oli własną piersią? Nie. Napisałam, że nie brałabym jednej strony. Bo i Ola mocno zareagowała, może i za mocno jak na wydźwięk jaki to przyniosło, ale tak samo Ty nie pozostałaś jej dłużna.

Wcześniej tez stawałaś po jej stronie.Ale nie o to tutaj chodzi bo masz do tego pełne prawo i ja z ty problemu nie mam Oczywiście, ze nie pozostałam dluzna bo po prostu sobie na to nie pozwolę i to jest takie dziwne, ze nie pozwolę aby ktos się mnie czepial , a skoro w normalny sposób nie idzie to mam siedzieć cicho? (a do obrazania kogos czy bluzg jestem ostatnia).
Chodzi o poszanowanie zdania innych ludzi

Mi również się zdarzyło mierzyć 20/40 minut później niż powinnam. Ba, nawet zdarzyło się zasnąć z termometrem w pochwie 😂 Mówią, że do godziny wynik powinien być miarodajny, także jak się zdarzy późniejszy pomiar można śmiało wpisywać 🙂
WSZELKI DUCH PANA BOGA CHWALI!!!

😏😏😏

reklama
Możesz to rozwinąć? 😁
Screenshot_2023-04-12-12-38-06-578_com.android.chrome.jpg

Ej weź u nas się tak mówi 😆😆😆😆

Do góry