reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Zrobilam owulaka. I chyba jednak peak był wczoraj:
Zobacz załącznik 1515490
Dziwny ten peak, niski jakiś... zastanawiam się czy po biochemie mi się ten cykl nie zrobi bezowulacyjny. Ale w sumie musiałby złoty strzał poniedziałkowy wystarczyć wiec i tak 🤡
A co to za testy?
Bo mi na tych z Horien z allegro też taki niski peak wyszedł 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Zrobilam owulaka. I chyba jednak peak był wczoraj:
Zobacz załącznik 1515490
Dziwny ten peak, niski jakiś... zastanawiam się czy po biochemie mi się ten cykl nie zrobi bezowulacyjny. Ale w sumie musiałby złoty strzał poniedziałkowy wystarczyć wiec i tak 🤡
Ten z 19.20 wyglada na najciemniejszy wiec wyglada jakby był wczoraj. Ale owulka może równie dobrze być dziś i nawet jutro rano? 😁

Dżizas chrajst dziewczyny, walicie dzisiaj tak ostro że mój telefon wybuchnie zaraz 😅

Załączniki

• IMG_1214.jpeg
    IMG_1214.jpeg
    12,3 KB · Wyświetleń: 106
Ten z 19.20 wyglada na najciemniejszy wiec wyglada jakby był wczoraj. Ale owulka może równie dobrze być dziś i nawet jutro rano? 😁
@AScarlett u mnie tak było że ciąża jest z operacji "ratowanie jajeczka". Pozywytny owulak był na około 12h przed złotym strzałem. Testy już wtedy wychodziły wyraźnie negatywne

Edit..a nawet więcej. Bo pozytyw był popołudniu, a strzelano o 14:00 😏😏😏

A co to za testy?
Bo mi ta tych z Horien z allegro też taki niski peak wyszedł 🙂
Wlasnie horien, ale przewaznie miałam na nich wyraźny mocny peak, powyżej 1.
dzisiaj poprawcie 😎
🤞🤞
Oby
Jak porównałam kilka razy z mini to u mnie do 12h od peaku jest owu.

Nie wiem, może zaraz zrobię przerwę w pracy zdalnej. Chociaż jakos mi dziwnie i takich "przerw" nie praktykuje 😜

To zależy jak na to spojrzeć - jeżeli traktujesz forum jako odskocznię od nudego życia i pisanie co Ci przysłowiona ślina na język przyniesie. A potem totalnie zapomnisz o tych dziewczynach stąd to faktycznie - nie ma to znaczenia.

Kiedy jesteś tu X lat, zawierasz przyjaźnie, spotykasz te dziewczyny w realu, traktujesz jak przyjaciółki bo często lepiej Cię rozumieją bo mają takie same problemy, kiedy poświęcasz im swój wolny czas odpisując w nocy na ich wiadomości na priv, kiedy martwisz się o nie kiedy wiesz że mają operację - to fajnie jakby nie kłamały i były szczere

Edit. PS. Te screeny też bym mogła pokazać oczywiście - ale moja prywatna korespondencja po między black_angel ale po to były to prywatne rozmowy, aby nie były dostępne dla ogółu.

Wiec jak zaczynasz znowu mącić to błagam aby to było sensem, miało ręce i nogi

Ps.2 Daj screen gdzie napisałam, że jesteś GORSZA - nie jesteś ani gorsza, ani lepsza, nie chcesz bardziej ani mniej ale jest RÓŻNICA po między byciem JUŻ matką a tym, że się nią może NIGDY nie będzie
Tam nie bylo zadnego klamstwa. Pytałam Cię o pewne rzeczy, bo miałyśmy identyczne przezycie czyli cp. To, co było przed tym kontem dotyczyło poronienia sprzed około roku i zachowania dziewczyn w tamtym temacie. Dla mnie to bez związku i należy to uszanowac.

🤞🤞
Oby

Nie wiem, może zaraz zrobię przerwę w pracy zdalnej. Chociaż jakos mi dziwnie i takich "przerw" nie praktykuje 😜
Przerwa na seks jak najbardziej zalecana! Należy się przerwa od pracy wiec wykorzystaj ją jak najlepiej 😁

reklama

🤞🤞
Oby

A nie pisałaś kiedy, że masz dość krótki peak? 🙂
Może po prostu nie zdążyłaś wyłapać tak super...
A druga sprawa, że je naprawdę trzeba potrzymać w siuśkach żeby się jako tako wybarwiły.

Do góry