Mayolin
Fanka BB :)
Jedne dają w szyję, inne w płuca, a co!Samo zdrowie zatem .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedne dają w szyję, inne w płuca, a co!Samo zdrowie zatem .
Starczy czasu na więcej niż jedną procedurę- macie wyznaczony termin po, którym już nie chcecie próbować, tak?ja myślę pozytywnie, jakbym nie myślała pozytywnie, to by mnie już na forum nie było a już na pewno bym się nie slinila na 8mm endometrium
Raczej jesteśmy za ivf, jeżeli to będzie konieczne, ale to sama procedura i badania zajmą nam 3 cykle. Ostatnio obliczyłam, że zakładając, że w czerwcu mówimy ivf "tak", to jak dobrze pójdzie pierwszy transfer może być we wrzesniu, może i w październiku. A transfer nie jest przecież jednoznaczny z ciążą, nie wiadomo ile zdrowych zarodkow uda się uzyskać przy pierwszej procedurze, ile transferów uda się zrobic. Nie wiem, czy nam starczy czasu na więcej niż jedną procedurę.
A co Was czasowo trzyma jeśli można spytać? Kojarzę coś chyba o remoncie domu/pokoju.ja myślę pozytywnie, jakbym nie myślała pozytywnie, to by mnie już na forum nie było a już na pewno bym się nie slinila na 8mm endometrium
Raczej jesteśmy za ivf, jeżeli to będzie konieczne, ale to sama procedura i badania zajmą nam 3 cykle. Ostatnio obliczyłam, że zakładając, że w czerwcu mówimy ivf "tak", to jak dobrze pójdzie pierwszy transfer może być we wrzesniu, może i w październiku. A transfer nie jest przecież jednoznaczny z ciążą, nie wiadomo ile zdrowych zarodkow uda się uzyskać przy pierwszej procedurze, ile transferów uda się zrobic. Nie wiem, czy nam starczy czasu na więcej niż jedną procedurę.
od dzisiaj, nie wiem do kiedyOd kiedy do kiedy? Oprócz wiadomych 9 mc od maja .
A flaming też zadziała? Jakiś taki ładniejszyReklama niesponsorowana (nie mam profitów od Lidla)
Jeśli ktoś nie widuje bocianów to można sobie zamontować na balkonie albo w ogrodzie. Od przyszłego czwartku w Lidlu:
Zobacz załącznik 1514177
do sierpnia. Ale do stycznia jeszcze wytrzymamStarczy czasu na więcej niż jedną procedurę- macie wyznaczony termin po, którym już nie chcecie próbować, tak?
Ja celuje w pawiaA flaming też zadziała? Jakiś taki ładniejszy
Słońce, a czemu aż 3 cykle na to zakładasz?ja myślę pozytywnie, jakbym nie myślała pozytywnie, to by mnie już na forum nie było a już na pewno bym się nie slinila na 8mm endometrium