reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
no nie wiadomo - tak racjonalnie podchodząc do tego, to nie wiadomo. Mamy ograniczony czas, wyniki nie są dobre, więc może się zdarzyć tak, że będziemy musieli akurat to marzenie odłożyć na półkę, nie mamy zamiaru walczyć latami, do skutku, bo nie mamy tych lat 🤷‍♀️ Więc nie nadajemy temu marzeniu imion, ja nie wyobrażam sobie jakby miało wyglądać albo jakie cechy odziedziczy po mnie, a jakie po mężu. Cała swoją energię i myśli skupiam na tu i teraz, bo myślę, że jak to marzenie będzie miało imię, jakieś moje wyobrażenie co do wyglądu czy charakteru, jeśli nabierze ludzkiego kształtu, to jeżeli się nie uda, to będzie mi trudniej
Ale macie szansę, nawet jeśli nie naturalnie to mówiłaś, że in vitro jest akceptowalne. Wiem, że boisz się rozczarowania i nie każę Ci imion wybierać.. A trochę wiary i pozytywnego myślenia 😘
Już w maju się okaże jak wyniki. Życie pisze różne scenariusze.🥰

reklama
Dziewczyny, a macie już wybrane imiona dla dziecięcia?
Jak u mnie będzie dziewczynka, to Róża, a jeśli chłopiec, to nie wiem ;)
Gratuluje wszystkim dziewczynom kreseczek i pięknej bety, oby wszystko poszło dobrze ❤️
Co do imion to chłopak Julian a dziewczynka hmmm zawsze marzyła mi się Michalina 😀 aczkolwiek mąż jest Michał i tak średnio mu się to widzi. Mega podoba mi się Matylda ale tu jest sprzeciw 😅 i rozważamy Rozalię po babci. Tylko wszyscy zarabiają to właśnie Róża a dla mnie to już inne imię

Do góry