Elph
Fanka BB :)
Mam brać acard od pozytywnego testu więc wjedzie wieczoremA bierzesz coś teraz np Acard, Heparyna?
Za pierwszym razem tak miałam, jakoś niewiele myślałam że coś może pójść nie tak, robiliśmy sobie z mężem pamiątkowe zdjęcia z testem i faktycznie wszystko było dobrze. A teraz na mamusie pójdę dopiero jak będzie serduszko na USG bo już dwa wątki żegnałam.bardzo mi przykro, że masz takie emocje w sobie zamiast po prostu radości. Oczywiście w pełni rozumiem, ale tak generalnie mi smutno, że takie rzeczy w ogóle się zdarzają, które blokują tę radość. Chciałabym, żeby to zawsze było tak, że dwie kreski to wielka radość, a z tej wielkiej radości zawsze wychodzi różowy i zdrowy bobas
W ogóle mnie mąż załatwił, chociaż chyba bardziej sam siebie. On jest z mocno wierzącej rodziny, nawet ma brata księdza. I pytam czy w sobotę ma być jedzenie bez mięsa (teściu przyjeżdża na święta) a ten że nie, można mięso. Mówię mu że zrobię to i to, wczoraj karkówkę zamarynowalam bo trzeba trzy dni wcześniej, pytam wieczorem czy na pewno można to mięso w sobotę. "Noo niby można ale lepiej nie". Nosz kurde! Specjalnie pytałam! Powiedziałam mu że wszystko było z nim ustalone i albo jedzą to co jest albo sami sobie ogarną obiad xd