Brownie1992
Moderator
To w huj dużo!Pewnie jak wspomagająco to dobrze
Ja teraz biorę 4 tabletki lametty dziennie!
A ile miałaś pęcherzyków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w huj dużo!Pewnie jak wspomagająco to dobrze
Ja teraz biorę 4 tabletki lametty dziennie!
doskonale Cię rozumiem, mam w domu 3,5 latka i to samo. Może wiosna przyjdzie to energii i siły doda![]()
No i pięknie
A ja głupia zaprosiłam jednych i drugich rodziców. Co mi strzeliło do głowy?
To w huj dużo!
Aromka czy Lamete brałaś?Ja brałam tylko jeden cykl 2 tabletki (ale lekarka tak zgodziła się bo zgodziła) i urosły dwie 17 mm z czego jeden tylko pękl
Aromka czy Lamete brałaś?
I czemu się tak zgodziła bo zgodziła?
U mnie 13-14 dni, ale może się skróciła bo łykam wszystko jak tya ile zazwyczaj trwa lutealna?![]()
16 dc cyklu duphaston to dość szybko, pewnie musiałaś potwierdzać owu.Ja nigdy nie bralam Aromka.
Bralam Lamette. Bo po 1 tabletce mi rosły tylko zatrzymywały się jakos skubane i kto wie moze roslyby wolniej ale od 16 dc byl duphaston. Mialam ostatni cykl przed Kliniką (poszlam właśnie dlatego, ze sie gdzies zatrzymywały mimo wtymulacji lamettą) i sama zaproponowałam ze moze większa dawka, powiedziała ok ale trzeba wtedy szybciej skontrolować jak to wygląda bo mogłaby byc hiperstymulacja.
Wcześniej brałam dwie tabletki to były max 3 pęcherzyki, ale chyba organizm zaczął się przyzwyczajać do letrozolu bo z każdym cyklem pęcherzyki wolniej rosły, więc teraz mam zwiększoną dawkę. Biorę pierwszy cykl (ogólnie teraz 4 cykl stymulacji) 2 tabletki od 2 do 5 dc i 4 tabletki od 6 do 9dc. Po monitoringu dam Ci znać ile urosło pęcherzyków na tej giga dawce.To w huj dużo!
16 dc cyklu duphaston to dość szybko, pewnie musiałaś potwierdzać owu.
A teraz jesteś pod opieką kliniki?