reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ja żre! Nienawidzę smaku tych kapsułek! Rzygać mi się od nich chce. Ale na szczęście wieczorem jem ostatnią 😁
Ohydne jak wszystkie inne. Nie wiem o co Ci chodzi 🤣
Sick Puke GIF

No i pięknie :)
A ja głupia zaprosiłam jednych i drugich rodziców. Co mi strzeliło do głowy?
Nie wiem, ale ja już się nie dam wkopać. Wszystkim nie dogodzisz, a roboty przy tym tyle. Zamiast odpocząć to po świętach jesteś wykończona jeszcze bardziej niż przed.
Zresztą my jakoś wierzący nie jesteśmy. Wigilia to bardziej dla tradycji, a wielkanocy to praktycznie nie obchodzimy.

Nie wiem, ale ja już się nie dam wkopać. Wszystkim nie dogodzisz, a roboty przy tym tyle. Zamiast odpocząć to po świętach jesteś wykończona jeszcze bardziej niż przed.
Zresztą my jakoś wierzący nie jesteśmy. Wigilia to bardziej dla tradycji, a wielkanocy to praktycznie nie obchodzimy.
Ja w tym roku chciałam wyjechać. Ale, niestety, mój teść jest w kiepskiej formie, więc partner koniecznie chciał spędzić święta z nimi. A żeby im roboty nie dokładać to zaprosiliśmy ich na śniadanie do nas. A skoro teściów to głupio było mojej mamy nie zaprosić, więc jakoś tak sama się wkopałam. Ale większość tego typu okazji ogarniam ja, więc mam już wprawę i mocno wywalone na niektóre kwestie.

reklama
Do góry