Brownie1992
Moderator
To w huj dużo!Pewnie jak wspomagająco to dobrze
Ja teraz biorę 4 tabletki lametty dziennie!
A ile miałaś pęcherzyków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w huj dużo!Pewnie jak wspomagająco to dobrze
Ja teraz biorę 4 tabletki lametty dziennie!
doskonale Cię rozumiem, mam w domu 3,5 latka i to samo. Może wiosna przyjdzie to energii i siły doda
No i pięknie
A ja głupia zaprosiłam jednych i drugich rodziców. Co mi strzeliło do głowy?
To w huj dużo!
Aromka czy Lamete brałaś?Ja brałam tylko jeden cykl 2 tabletki (ale lekarka tak zgodziła się bo zgodziła) i urosły dwie 17 mm z czego jeden tylko pękl
Aromka czy Lamete brałaś?
I czemu się tak zgodziła bo zgodziła?
U mnie 13-14 dni, ale może się skróciła bo łykam wszystko jak tya ile zazwyczaj trwa lutealna?
16 dc cyklu duphaston to dość szybko, pewnie musiałaś potwierdzać owu.Ja nigdy nie bralam Aromka.
Bralam Lamette. Bo po 1 tabletce mi rosły tylko zatrzymywały się jakos skubane i kto wie moze roslyby wolniej ale od 16 dc byl duphaston. Mialam ostatni cykl przed Kliniką (poszlam właśnie dlatego, ze sie gdzies zatrzymywały mimo wtymulacji lamettą) i sama zaproponowałam ze moze większa dawka, powiedziała ok ale trzeba wtedy szybciej skontrolować jak to wygląda bo mogłaby byc hiperstymulacja.
Wcześniej brałam dwie tabletki to były max 3 pęcherzyki, ale chyba organizm zaczął się przyzwyczajać do letrozolu bo z każdym cyklem pęcherzyki wolniej rosły, więc teraz mam zwiększoną dawkę. Biorę pierwszy cykl (ogólnie teraz 4 cykl stymulacji) 2 tabletki od 2 do 5 dc i 4 tabletki od 6 do 9dc. Po monitoringu dam Ci znać ile urosło pęcherzyków na tej giga dawce.To w huj dużo!
16 dc cyklu duphaston to dość szybko, pewnie musiałaś potwierdzać owu.
A teraz jesteś pod opieką kliniki?