reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Tak przychodzi zająć 😀 trzeba mu gniazdko zrobic
Do nas tak samo 🐇
Wczoraj pisałam, że daje sobie spokój z testami owulacyjnymi a się wątku naczytałam i wieczorem poleciałam do Rossmana i kupiłam 😅 chociaż w tym miesiącu planowałam nie celować w owulacje tylko profilaktycznie codziennie/max co 2 dzień bałamucić starego 😂 tak dla pewności

Hej dziewczyny. Która z Was miała starania w okolicach 24 marca i czeka na testowanie? Ja miałam pierwsza IUI po dwóch latach starań aż boję się jechać do apteki po test bo boje się rozczarowania. My walczymy ze słabym nasienie męża ( w grudniu przeszedł operację na żpn). Ja od kilku dni czuje kucie w jajnikach w sobotę miała zgagę gdzie wcześniej jej nie miałam.

Wróciłam z pobrania. Czekam na wyniki. pobierała mi krew bardzo sympatyczna pielęgniarka. Trochę mnie uspokoiła.
U mnie też tak jest, a nasz szpital nazywają umieralnią 🤔😅
Tak, tam też! Jak straszą osoba tam trafi to rodzina już kupuje czarne sukienki i odświeża czarne płaszcze.
Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
U nas nie ma tradycji zajączka. Ale za to jest tradycja mycia okien dla Jezuska 😂Dwa umyłam, na trzy małe spuściłam rolety. Od strony sąsiada, który mocno działa z budową więc stwierdziłam, że nie ma sensu, bo i tak w jeden dzień zakurzą 😂 Wcale nie dlatego, że mi się nie chce.

reklama
Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
my jedziemy do rodziców więc bajlando. Choć dzisiaj pytałam czy możemy jakoś pomóc i chociaż ciasta w cukierni kupić gdy już będziemy, to usłyszałam że naszym jedynym obowiązkiem jest by w końcu do kościoła iść na ucałowanie krzyża 😑

Do góry