reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Tak przychodzi zająć 😀 trzeba mu gniazdko zrobic
Do nas tak samo 🐇
Wczoraj pisałam, że daje sobie spokój z testami owulacyjnymi a się wątku naczytałam i wieczorem poleciałam do Rossmana i kupiłam 😅 chociaż w tym miesiącu planowałam nie celować w owulacje tylko profilaktycznie codziennie/max co 2 dzień bałamucić starego 😂 tak dla pewności

Hej dziewczyny. Która z Was miała starania w okolicach 24 marca i czeka na testowanie? Ja miałam pierwsza IUI po dwóch latach starań aż boję się jechać do apteki po test bo boje się rozczarowania. My walczymy ze słabym nasienie męża ( w grudniu przeszedł operację na żpn). Ja od kilku dni czuje kucie w jajnikach w sobotę miała zgagę gdzie wcześniej jej nie miałam.

Wróciłam z pobrania. Czekam na wyniki. pobierała mi krew bardzo sympatyczna pielęgniarka. Trochę mnie uspokoiła.
U mnie też tak jest, a nasz szpital nazywają umieralnią 🤔😅
Tak, tam też! Jak straszą osoba tam trafi to rodzina już kupuje czarne sukienki i odświeża czarne płaszcze.
Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
U nas nie ma tradycji zajączka. Ale za to jest tradycja mycia okien dla Jezuska 😂Dwa umyłam, na trzy małe spuściłam rolety. Od strony sąsiada, który mocno działa z budową więc stwierdziłam, że nie ma sensu, bo i tak w jeden dzień zakurzą 😂 Wcale nie dlatego, że mi się nie chce.

reklama
Niee. Nawet dom woła o pomstę do nieba. Zajączek nie będzie wiedział gdzie trafić :😜
A jak to jest w waszych regionach? Przychodzi do Was zajączek?
my jedziemy do rodziców więc bajlando. Choć dzisiaj pytałam czy możemy jakoś pomóc i chociaż ciasta w cukierni kupić gdy już będziemy, to usłyszałam że naszym jedynym obowiązkiem jest by w końcu do kościoła iść na ucałowanie krzyża 😑

Do góry