Mnie też odrzucało od kawy + czasem byłam w jednym czasie głodna i przejedzonaJa tak samo
Jedyny objaw to odrzut od kawy (ale to nie wiedzialam ze w ciąży wtedy bylam) i duzo spałam (ale , ze zawsze bylam spiochem to nie zwróciłam na to uwagi). Ahh bo bym skłamała na samym początku nie moglam wstac z lozka zanim nawet gryza jakiegos suchara nie wzięłam bo bylo mi nie dobrze .
reklama
Bolilol
Fanka BB :)
trzymam mocno myślę, że do powtórki w środę beta, razem z progiem najlepiejHej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5
Przyrost poniżej normy. Proga badałam w sobotę. Do teraz nie mam wyników.
Kiedy wg Was warto ponowić betę?
Ps. Trzymajcie kciuki jak możecie
Nasturtium
Idę w to! Z możliwością modyfikacji, że jak nie wypije się na przykład kawy, to wówczas można 500 ml wina dziennie (a nawet trzeba).może warto zacząć od 250 ml obu płynów na dzień i stopniowo zwiększać dawkę?
Nasturtium
To ja z tym głodem mam tak ostatnio cały czas .Mnie też odrzucało od kawy + czasem byłam w jednym czasie głodna i przejedzona
Nasturtium
Trzymam.Hej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5
Mademoiselle_Nika
Moderator
Czy wg ciebie na wynik mogło mieć wpływ laboratorium? Jest to mniejsza miejscowość gdzie dopiero po zamknięciu zawożą próbki.trzymam mocno myślę, że do powtórki w środę beta, razem z progiem najlepiej
Dzisiaj dowiedziałam się, że podobno zdarza się, że mogą przytrzymać próbki.
I niby 1 dzień roboczy na proga, ja robiłam w sobotę a dalej nie mam wyniku. 1,5 dnia. Zastanawia mnie to wszystko.
Brownie1992
Moderator
Wydaje mi sie, że po kolejnych 48 godzinach do powtórzenia. I zrobiłabym tez kolejny raz proga.Hej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5
Bolilol
niestety nie wiem, nie umiem Ci pomóc, nie miałam dodatniej bety nigdy i nie interesowałam się tym co na nią wpływa na pewno ważne, by badanie i przyrosty było robione w tym samym labie zawsze, bo wtedy jest na tym samym sprzęcie badane. Ale czy przetrzymywanie próbki wpływa na wynik, to niestety nie wiemCzy wg ciebie na wynik mogło mieć wpływ laboratorium? Jest to mniejsza miejscowość gdzie dopiero po zamknięciu zawożą próbki.
Dzisiaj dowiedziałam się, że podobno zdarza się, że mogą przytrzymać próbki.
I niby 1 dzień roboczy na proga, ja robiłam w sobotę a dalej nie mam wyniku. 1,5 dnia. Zastanawia mnie to wszystko.
anyżowa
Noo ładnie, trzymam kciuki za betę krechy są mocne i piękneHejka, teraz u mnie znowu zwrot akcji, od soboty okres, a wczoraj jakby ustał. Teraz tylko takie małe sporadyczne plamienie, więc wygrzebałam ostatni test no i tadaam… Teraz nie wiem, czy ten prima aprillis byl w sobotę czy się u mnie przesunął na dzisiaj
Teraz tak: jestem geriatryczka (chyba najstarsza z was), wiem o wszystkich ryzykach, naczytałam się juz oczywiście o biochemach i o cp i co tam jeszcze może być przy krwawieniu/plamieniach.
Ale idę jutro bladym świtem na Becię i zobaczymy
reklama
pestka339
trzymam kciukiHej, przepraszam, że Was nie nadrobię teraz i się wtrącam, ale robiłam ponowna betę.
Sobota 1.04 beta 39,5
Dzisiaj 3.04 beta 52,5