Avy
Fanka BB :)
Powodzenia!siedzę pod gabinetem, grzecznie czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia!siedzę pod gabinetem, grzecznie czekam
Przyjadę do Łodzi to pójdziemy się razem gdzieś upodlićJa uściskam z zimnej Łodzi. I wierzę, że kolejne dni będą lepsze. Jeśli masz ochotę się wyżalić- do mnie zawsze możesz .
No właśnie o dziwo jakoś na spokojnie w zeszłym miesiącu do tego podeszłam, uznałam, że trudno, może test był wadliwy i nie ten miesiąc to następny.Też miałaś schizę jak ja?
Taaak.Przyjadę do Łodzi to pójdziemy się razem gdzieś upodlić
Brałam Yasmin i Yasminelle przez 8 lat. W sumie bez żadnych skutków ubocznych. Ciekawe czy dzięki temu udały się dwie ciąże geriatryczneJa brałam przez te prawie 12 lat Yasminelle. Miałam czas, że bardzo źle się czułam w trakcie krwawienia z odstawienia. Miałam migreny, wymioty - masakra. Kiedyś chciałam odstawić i zmienić na inne to gin mi powiedział, że skoro organizm dobrze reaguje to nie zmieniać, a migreny po odstawieniu będą jeszcze gorsze. Więc zostałam przy tych tabsach. Dopiero po odstawieniu definitywnym nagle przed okresem czuję się naprawdę spoko.
Ja też chcę! Ja też chcę! Do Łodzi na ramen przy okazji!Taaak.
Wiesz, jakbyś brała krócej to nie byłyby geriatryczneBrałam Yasmin i Yasminelle przez 8 lat. W sumie bez żadnych skutków ubocznych. Ciekawe czy dzięki temu udały się dwie ciąże geriatryczne
A nie kusi Cię, żeby zrobić inny test? U nasz w Kangurowie Clearblue mają opinię ściemniaczy.Nie no ja powoli myślę, że to może u mnie jakaś chwilowa anomalia z tym testem. Może tak być ze za 2 dni przyjdzie normalny okres jak u @agu77 i będzie po temacie. Oczywiście się po cichu jaram ale staram się patrzeć realistycznie.
Nie znam się na tym, na pewno nic nie zrobiłaś źle z tym letrozolem, tzn. mam nadzieje ze zaraz ktoś obcykany się wypowie rozpędzi schizę
Najlepszy ramen był kiedyś w Ato SushiJa też chcę! Ja też chcę! Do Łodzi na ramen przy okazji!
Ojtam ojtam, chciałaśbyś, żebym w ciąże zaszła jako 30 letnia podfruwajka?Wiesz, jakbyś brała krócej to nie byłyby geriatryczne