reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Nie no ja powoli myślę, że to może u mnie jakaś chwilowa anomalia z tym testem. Może tak być ze za 2 dni przyjdzie normalny okres jak u @agu77 i będzie po temacie. Oczywiście się po cichu jaram ale staram się patrzeć realistycznie.
Nie znam się na tym, na pewno nic nie zrobiłaś źle z tym letrozolem, tzn. mam nadzieje ze zaraz ktoś obcykany się wypowie rozpędzi schizę :)
Nie tam, ja czasami tak mam, ale szybko mi przechodzi ;) Bo ja aż nadto racjonalna jestem ;)
Mam nadzieję, że u Ciebie będą dwie kreski! Nie chcę Cię w maju widzieć 🤣

reklama
No i dobrze. Bo samemu się zdecydować na odstawienie to u mnie było ciężko. Ciągle miałam rozkminy: może jeszcze miesiąc i jeszcze jeden itd. I ostatnio tak sobie wewnętrznie debatowałam, że trzeba było nadal brać tabsy i niczym się nie przejmować ;) Po cholerę mi to było? :D
Noo to prawda u nas ciągle było coś. A to ślub, to przekładanie wesela, potem się zaczął covid potem budowa. Wiecznie coś i tak z 3 lata zwlekałam 🤣
A powiedz mi jeszcze Ty jak masz stymulację to ile razy lecisz na monitoring? Bo planowałam przed owu koło 10 dc i po owu potwierdzić, że nie ma torbieli. I się zastanawiam czy wystarczy?

Hejka, teraz u mnie znowu zwrot akcji, od soboty okres, a wczoraj jakby ustał. Teraz tylko takie małe sporadyczne plamienie, więc wygrzebałam ostatni test no i tadaam…;) Teraz nie wiem, czy ten prima aprillis byl w sobotę czy się u mnie przesunął na dzisiaj🤷🏻‍♀️
Teraz tak: jestem geriatryczka (chyba najstarsza z was), wiem o wszystkich ryzykach, naczytałam się juz oczywiście o biochemach i o cp i co tam jeszcze może być przy krwawieniu/plamieniach.
Ale idę jutro bladym świtem na Becię i zobaczymy💪🏻
A ile masz lat? Bo ja raczej nie mam konkurencji w tej kwestii 🤣 Bardzo mocno trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Noo to prawda u nas ciągle było coś. A to ślub, to przekładanie wesela, potem się zaczął covid potem budowa. Wiecznie coś i tak z 3 lata zwlekałam 🤣
A powiedz mi jeszcze Ty jak masz stymulację to ile razy lecisz na monitoring? Bo planowałam przed owu koło 10 dc i po owu potwierdzić, że nie ma torbieli. I się zastanawiam czy wystarczy?
W pierwszym cyklu byłam chyba 3 razy, w drugim tylko raz, w trzecim dwa. Generalnie jak się uda ;) Teraz już mniej więcej wiem, w którym dc będzie odpowiedniej wielkości pęcherzyk. Dostaję ovitrelle, więc po już teraz nie chodzę na monitoring (tylko prog ma potwierdzić, że owu była).

Do góry