reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

A nie kusi Cię, żeby zrobić inny test? ;) U nasz w Kangurowie Clearblue mają opinię ściemniaczy.
Ojej, o tym to nie pomyślałam😬 a miałam tylko ten jeden ostatni, specjalnie nie kupowałam więcej żeby się przy każdym sikaniu nie bić z myślami. Teraz mam zagwozdkę ale chyba już dzisiaj odpuszczę (tak-ODPUSZCZĘ😝).

reklama
Ojej, o tym to nie pomyślałam😬 a miałam tylko ten jeden ostatni, specjalnie nie kupowałam więcej żeby się przy każdym sikaniu nie bić z myślami. Teraz mam zagwozdkę ale chyba już dzisiaj odpuszczę (tak-ODPUSZCZĘ😝).
Ja to przy moich dwóch razach z pozytywnym testowaniem co najmniej 3 różne testy osikałam, taki jestem niedowiarek. Ale oby u Ciebie ten jeden był absolutnie wiarygodny 🤞🤞🤞

@Panda91 ja widzę, że my nawet na testowanie jesteśmy razem wpisane 😅
Hahahahah!!! Będą bliźniaki jak nic:p
Ja właśnie czekam pod gabinetem i lekki stres, ze nie będzie usg :p No i liczę, ze jednak już po owu… bo tak ładnie trzonowalismy ostatnio, a dziś mężu już cały obolały (zwyrodnienia) i cały zestresowany i ja tez dzis zupełnie bez humoru; a boje się, ze jak zobaczę, ze owu tuż tuż, to jednak włączy mi sie tryb zadaniowy

Na początku tak normalnie jak to okres tylko słabszy niż zwykle, po prostu mniejsza ilość. Nie miałam czasu się zastanawiać bo pracowałam wiec po prostu nowy tampon i heja. Dopiero wczoraj koło południa było zero wiec pomyślałam ze coś jest nie halo. I takie tylko brązowe plamki mam do teraz ale nie za każdym razem. Naprawdę podejrzana sprawa👽
Ja miałam tak przy pierwszej ciąży, z tym że różnica w dniach od mojego okresu a zrobionym teście to były 3 dni. Okres trwał też z trzy dni, potem trzy dni ciszy i sylwester, więc test i niespodzianka

Ja właśnie czekam pod gabinetem i lekki stres, ze nie będzie usg :p No i liczę, ze jednak już po owu… bo tak ładnie trzonowalismy ostatnio, a dziś mężu już cały obolały (zwyrodnienia) i cały zestresowany i ja tez dzis zupełnie bez humoru; a boje się, ze jak zobaczę, ze owu tuż tuż, to jednak włączy mi sie tryb zadaniowy
Jak nie będzie chciał Ci zrobić usg to zacznij płakać! Idę o zakład, że zadziała :D

A ja właśnie miałam taki epizod migren z aura. Rzyganie sranie omdlenia. Tomografia ok. I neurolog pyta czy biorę antykoncepcję. Jak się dowiedzial że tyle lat kazał odstawić. I faktycznie teraz mam migreny tylko około miesiączkowe plus wiadomo jak dużo stresu no i bóle na zmianę pogody, ale to u mnie norma. Kiedyś o tym czytałam, ale już nie pamiętam jaka mogła byc przyczyna. I tak się zaczęły moje starania o ciąża 🤣
O to piona siostro bo ja miałam to samo na powrocie do anty po połogu. Lekarka myślała, że to udar

reklama
Zrobi zrobi, pokaż cycki, zrób maślane oczy, rozłóż nogi 🤣

Do góry