reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ojej, o tym to nie pomyślałam😬 a miałam tylko ten jeden ostatni, specjalnie nie kupowałam więcej żeby się przy każdym sikaniu nie bić z myślami. Teraz mam zagwozdkę ale chyba już dzisiaj odpuszczę (tak-ODPUSZCZĘ😝).
A wiesz, aż sprawdziłam i to dotyczyło tych Clearblue, które pokazują plusik czy też krzyżyk a nie tych z dwiema kreseczkami.

Hej, obserwuję różne wątki od dawna ale postanowiłam dołączyć ☺️
Ja lat 29 i niestety trombofilia, mąż 27 i cukrzyca typu I.
Staramy się od września 2022. Ja się badałam i niby wszystko w normie (muszę jeszcze się przebadać w kierunku IO), mąż badania jeszcze odkłada (chociaż mam ochotę go tam siłą zaciągnąć 🙈).
Przyda mi się wsparcie bo myślałam, że już psychicznie wrzuciłam na luz a w sobotę dowiedziałam się, że bliska koleżanka jest w 5 tyg 🙈 zaczęłyśmy starania razem i mimo, że bym chciała to nie umiem cieszyć się razem z nią.
Apkę usunęłam, przestałam kupować testy owu bo czułam, że niepotrzebnie się nakręcam, na szczęście objawy owulacji mam dość typowe i zazwyczaj wiem kiedy jest.
Poproszę o wpisanie na testowanie na 21 i powodzenia dziewczyny ❤️
Hej. Podobnie zaczelysmy starania.
Wiem, co czujesz na wieść o ciąży koleżanki. U mnie ciągle ciążę dookoła, typu "szybko poszło, udało się w pierwszym cyklu 😓...
Próbuje wyluzować, nie da się 🙄
Udało nam się w poprzednim cyklu, ale biochem. Życzę szybkiego przejścia na mamusie. 🙂

Hej. Podobnie zaczelysmy starania.
Wiem, co czujesz na wieść o ciąży koleżanki. U mnie ciągle ciążę dookoła, typu "szybko poszło, udało się w pierwszym cyklu 😓...
Próbuje wyluzować, nie da się 🙄
Udało nam się w poprzednim cyklu, ale biochem. Życzę szybkiego przejścia na mamusie. 🙂
Dzięki i wzajemnie ! Mam nadzieję, że ten miesiąc będzie bardziej owocny. Już sobie powiedziałam, że od dzisiaj śpię z rozłożonymi nogami 😅

reklama
Do góry