reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
no właśnie nie wiem, pierwszy raz idę z medicover i się zastanawiam jakiego rodzaju głupa walić 😅
Ja raz powiedziałam wprost i zadziałało, ale lekarz miał problem co wpisać w ten komputerek ;p a raz nie zrobili mi usg, wiec przeróżnie bywa, ale z drugiej strony dla ciekawości płacić ok. 250 zł za podejrzenie jajników, to staram sie jednak wstrzymać w tym miesiącu. Ale jak zwolni się coś w medicoverze to spróbuje walnąć głupa ;p

a w medicover można? Bo mi się wydaje, że takich usług nie ma w pakiecie - i w tym właśnie proproblem
Przewaznie właśnie w tych pakietach jest wyłączenie monitorinhlgow, niepłodności itp.
Powiedz ze cos sie kłuje i chcesz zobaczyć czy wszystko jest ok.

Ja mam zamiar powiedzieć coś w rym stylu właśnie- ze chce sprawdzić czy wszystko gra.

A! Jeszcze Wam dodam, że na tej kombo dawce letrozolu to nie wiem czego się spodziewać, więc tym bardziej martwi mnie tak późny monitoring.
Jak to co będzie, co najmniej bliźniaki a przy dobrych wiatrach i trojaczki moga być:yes:
przez Ciebie sprawdziłam wolne terminy w medicover i z rozpędu się umówiłam na dzisiaj na 18:30 😅 samo się kliknęło 😅😅😅

Jak widać jestem wyluzowana jak tafla jeziora 😂😂😂
Trzymasz rękę na pulsie tylko ;)
szego to jego córka jest teraz w ciąży (21 lat ma). Więc wychodzi na to, że jeszcze nie zostałam matką a już zostanę babcią
Jak w ten sposób na to patrzeć, to ja jestem już 2-krotną babcią. Córka mojego brata ma już dwoje dzieci :rofl:
no właśnie nie wiem, pierwszy raz idę z medicover i się zastanawiam jakiego rodzaju głupa walić 😅

Oczywiście, że w żadnych abonamentach nie ma monitoringu. Powiedz, że niepokojąco cię bolą jajniki i nigdy cię tak nie bolały i nie wiesz co tam się dzieje więc dlatego przyszłaś podglądnąć na USG ;-) ;)

reklama
Do góry