reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

No to chyba mamy jakąś fale spóźnionych owu 🤣 Ja miałam na środę wizytę, ale ja odwołałam bo stwierdziłam przed świętami to korki będą. A teraz dupa nie ma wolnych terminów żeby cos podejrzeć
przez Ciebie sprawdziłam wolne terminy w medicover i z rozpędu się umówiłam na dzisiaj na 18:30 😅 samo się kliknęło 😅😅😅

Jak widać jestem wyluzowana jak tafla jeziora 😂😂😂

reklama
No to chyba mamy jakąś fale spóźnionych owu 🤣 Ja miałam na środę wizytę, ale ja odwołałam bo stwierdziłam przed świętami to korki będą. A teraz dupa nie ma wolnych terminów żeby cos podejrzeć
Ja właśnie mam wizyte na 11.04, miała być w innym celu, ale nie odwołałam. I chyba pójdę podejrzeć co i jak tam się kształtuje;) bo to akurat będzie w okolicach owu.

nie tak się umawiałyśmy na weekend!

Ja bym mogła nawet rodzić 24-25.12! O każdej porze dnia i nocy, nie mam już żadnych oczekiwań, mogę urodzić pod choinką.

a nawet mi w apce wychodzi teraz na 25.12 poród... :D

Ja ogólnie też z tym, że - chcę mieć swoją położną i swojego lekarza (wykupionego za hajs) i patrząc na to co się działo rok temu na grupie odnośnie porodów w Warszawie to nie było to takie łatwe, bo jednak położne i lekarze też czasem biorą wolne w święta :) więc ewidentnie wolałabym rodzić już po tej fali świątecznej, a przed feriami ;)

przez Ciebie sprawdziłam wolne terminy w medicover i z rozpędu się umówiłam na dzisiaj na 18:30 😅 samo się kliknęło 😅😅😅

Jak widać jestem wyluzowana jak tafla jeziora 😂😂😂
Przed chwilką robiłam to samo i już chciałam w medicoverze kliknąć... ale tylko powstrzymało mnie to, że tylko drugi koniec Warszawy jest dostępny, ale pewnie będę dziś odświeżać, czy coś innego się zwolniło. Ale ostatnio politykę zmienili i widzę, że już teraz prawie wszystko położna ogarnia

Ja ogólnie też z tym, że - chcę mieć swoją położną i swojego lekarza (wykupionego za hajs) i patrząc na to co się działo rok temu na grupie odnośnie porodów w Warszawie to nie było to takie łatwe, bo jednak położne i lekarze też czasem biorą wolne w święta :) więc ewidentnie wolałabym rodzić już po tej fali świątecznej, a przed feriami ;)
jest to jakiś argument ;D jakbym miała wybierać to wolałabym w maju zajść, ale oczywiście przyjmę wszystko

reklama
Do góry