reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
no właśnie zależy od lekarze... i jego humoru. Bo nie może wpisać "monitoring". Może "rutynowa kontrola" albo "podejrzenie infekcji"
kurde chyba powiem, że mnie jajnik boli i owulacja mi się spóźnia (i to jest prawda) i w związku z tym boję się, czy sobie nie wyhodowalam jakiejś torbieli giganta (no to już nie do końca 😅)

Trochę mnie męczy poprzedni cykl więc zapytam ale się nie śmiejcie 😅 czy jeśli dojdzie do zapłodnienia ale coś się nie uda z zagnieżdżeniem to beta się wytwarza tak by testy wychwyciły? 🤔

Trochę mnie męczy poprzedni cykl więc zapytam ale się nie śmiejcie 😅 czy jeśli dojdzie do zapłodnienia ale coś się nie uda z zagnieżdżeniem to beta się wytwarza tak by testy wychwyciły? 🤔
hcg rośnie po implantacji - więc jak się nic nie "przyczepi", to nie urosnie. Jeżeli więc zastanawiasz się, czy w ogole nie doszlo do zapłodnienia, czy do samego zapłodnienia doszło, ale się nie udało zagnieździć, to chyba nie ma sposobu, żeby to sprawdzic

Też bym się nie pogniewała jakby się owulacja przesunęła parę dni, póki co flo wróży owu na piątek a potencjalny termin na 30 grudnia, ale bym nogi zaciskała żeby już urodzić w 2024 😆

hcg rośnie po implantacji - więc jak się nic nie "przyczepi", to nie urosnie. Jeżeli więc zastanawiasz się, czy w ogole nie doszlo do zapłodnienia, czy do samego zapłodnienia doszło, ale się nie udało zagnieździć, to chyba nie ma sposobu, żeby to sprawdzic
też chyba gdzieś czytałam że statystycznie spory procent się właśnie nie zagnieżdża nawet jeśli dojdzie do zapłodnienia

Nie będę się bardzo nad tym zastanawiać bo ani nie mam jak sprawdzić, ani jak kontrolować aleeee bardzo mnie ciekawi czy to może właśnie to ostatnio nie zagrało 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry