reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Wyżalę się, że dawno nie miałam tak trzonowego dnia w pracy, nie chce mi się nawet opisywać, ale właśnie jem drugą połowę czekolady, idę na żarcie do nepalskiej i zjem tyle żebym skoncentrowała się tylko na walce z przejedzeniem😀. Życzę wszystkim duuuużo lepszego początku tygodnia niż to ma miejsce u mnie 🙂. Róbcie sobie małe przyjemności 🙂.

reklama
Wyżalę się, że dawno nie miałam tak trzonowego dnia w pracy, nie chce mi się nawet opisywać, ale właśnie jem drugą połowę czekolady, idę na żarcie do nepalskiej i zjem tyle żebym skoncentrowała się tylko na walce z przejedzeniem😀. Życzę wszystkim duuuużo lepszego początku tygodnia niż to ma miejsce u mnie 🙂. Róbcie sobie małe przyjemności 🙂.
Ja dzisiaj mam zamiar zjeść kebaba, wieki nie jadłam - nie samym zdrowym człowiek żyje 😅

Ja ogólnie też z tym, że - chcę mieć swoją położną i swojego lekarza (wykupionego za hajs) i patrząc na to co się działo rok temu na grupie odnośnie porodów w Warszawie to nie było to takie łatwe, bo jednak położne i lekarze też czasem biorą wolne w święta :) więc ewidentnie wolałabym rodzić już po tej fali świątecznej, a przed feriami ;)
Ja tam mogę zawsze i wszędzie,
wszystko mi jedno, byle udało się zajść. Chociaż tak myślę teraz, a będąc w ciąży pewnie myślałabym nieco inaczej.

reklama
Do góry