Nasturtium
Fanka BB :)
A nie sikałaś?mam nadzieję, że to owu po prostu, przydałoby się, żeby była dzisiaj, a nie jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie sikałaś?mam nadzieję, że to owu po prostu, przydałoby się, żeby była dzisiaj, a nie jutro
No to już sobie wyobraziłaś na jakie poświęcenie jestem gotowa dla wyższego dobrawidzę Cię oczami wyobraźni jak stoisz pod bocianim gniazdem z woreczkiem i próbujesz złapać jakąś srake
na owulaki w sensie że? Tylko raz dziennie w tym cyklu, bo mi się nie chce więcej i wczoraj był pierwszy pozytywny, dzisiaj trochę mocniejszyA nie sikałaś?
Tak, owulaki miałam na myśli. To ciekawe jaki jutro będzie.na owulaki w sensie że? Tylko raz dziennie w tym cyklu, bo mi się nie chce więcej i wczoraj był pierwszy pozytywny, dzisiaj trochę mocniejszy
jutro już chyba nie będę sikać, bo nawet chyba nie mam ciążowych też nie zresztą powaliło mnie do reszty w tym cyklu temperatura mi powie jutro, o ile się obudzę, żeby ją zmierzycTak, owulaki miałam na myśli. To ciekawe jaki jutro będzie.
Ja to jakoś nie mam już weny ani do diety, ani do supli, bo co do testów i mierzenia temperatury nigdy tego nie robiłam, bo wiadomo, że nie ma to w moim przypadku sensu.jutro już chyba nie będę sikać, bo nawet chyba nie mam ciążowych też nie zresztą powaliło mnie do reszty w tym cyklu temperatura mi powie jutro, o ile się obudzę, żeby ją zmierzyc
supli też już drugi cykl nie żre, diety też drugi cykl nie trzymam dupa tam, za dwa cykle - od maja wrócęJa to jakoś nie mam już weny ani do diety, ani do supli, bo co do testów i mierzenia temperatury nigdy tego nie robiłam, bo wiadomo, że nie ma to w moim przypadku sensu.
Co robimy? O………
jak Ci się nie chce i chcesz odpocząć, to olej to bez wyrzutów sumieniaJa właśnie się zastawiam czy w ogole robić owulaki w tym cyklu czy odpuścić
Ja po majówce może, o ile będzie sens .supli też już drugi cykl nie żre, diety też drugi cykl nie trzymam dupa tam, za dwa cykle - od maja wrócę