reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?

Jaki macie dziewczyny stosunek do sportu w okresie starań? Chodzi mi przede wszystkim o Bieganie, siłownię, rower. Czy oszczedzacie się w okresie owulacji i testowania czy nic się nie zmienia u Was i ćwiczycie jak zazwyczaj?
Ja to aktualnie uprawiam jedynie spacery i rowering, ale gdybym robiła coś innego to na pewno nie rezygnowałabym z tego, bo i dlaczego?

Oj kawę to by mi było ciężko odstawić;)
Za to zmieniłam w tym miesiącu suple, dostalam paczkę to potestuje.
Jak zajdę będę głosić ze to dzięki nim 🤣🤣🤣
A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne 🙃.

A jakie to suple? Ja mogłabym odstawić i włączyć cokolwiek gdyby dało to gwarancje sukcesu, ale skoro nie daje to mam w******, już i tak te starania są wystarczają trudne 🙃.
FertilMe complex for Women z Health Labs.
Rano tabletka, wieczorem saszetka do picia. Poza tym tylko magnez biorę, więc przynajmniej mniej łykania tabsów.

reklama
Biegałam i ostatnio się zastanawiałam, dlaczego nie robię postępów i szybko się męczę. Okazało się, że jestem w ciąży. Przestałam biegać 🐷

Do góry