Nasturtium
Fanka BB :)
Nieświeża nie ma tej mocy.Może @Madame JS wyśle próbkę pocztą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieświeża nie ma tej mocy.Może @Madame JS wyśle próbkę pocztą
pielgrzymki nabierają nowego znaczeniaOrganizujemy staraczkowy wyjazd?
Ja to bardziej bym rzuciła już na siebie niż na auto, może lepiej by zadziałało .Chcesz próbkę bocianiego gówna i rzucisz sobie na auto? Chyba nikt poza Tobą by na to nie wpadł, szacun
Ja póki co nie muszę, ale odprawiam różne czary żeby wspomóc moją drogą @NasturtiumChcesz próbkę bocianiego gówna i rzucisz sobie na auto? Chyba nikt poza Tobą by na to nie wpadł, szacun
mam nadzieję, że to owu po prostu, przydałoby się, żeby była dzisiaj, a nie jutroMoże znowu kilka pęcherzyków dominujących..
czemu do środy?Kurde właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że łamię zasady wątku
@olka11135
Proszę o dyspensę do środy
Bo się okaże czy mam rozgościć się w innym wątku czy wracam do was na tarczyczemu do środy?
Google z lutego ;-) Bociany na wakacjachPoproszę adres na priv . Przejadę się na google maps.
Spoko. Ja w sumie mieszkam jak na bocianim gnieździe, więc jeśli lubicie się wdrapywać... ;-)@Madame JS nocujemy u Ciebie czy tego chcesz czy nie I oczekujemy polskojęzycznego przewodnika