olka11135
Fanka BB :)
Kurde właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że łamię zasady wątku
@olka11135
Proszę o dyspensę do środy
Przecież jesteś wpisana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że łamię zasady wątku
@olka11135
nie ma żadnego wracania! My Cię tu już nie chcemy widzieć, masz siedziec na mamusiach i się stamtąd nigdzie nie ruszaćBo się okaże czy mam rozgościć się w innym wątku czy wracam do was na tarczy
Nawet w ten sposób nie myśl!! Zabraniam!Bo się okaże czy mam rozgościć się w innym wątku czy wracam do was na tarczy
Wypluj to i nawet nie gadaj tak!Bo się okaże czy mam rozgościć się w innym wątku czy wracam do was na tarczy
Czyli jakieś lewe te bociany... Nie jedziemy.Spoko. Ja w sumie mieszkam jak na bocianim gnieździe, więc jeśli lubicie się wdrapywać... ;-)
Tylko wiecie, że te bociany są średnio skuteczne. Przez lata niczego mi nie przyniosły :-(
Jak ostatnio widzialam w grudniu to mi przyniosły fałszywe kreski.Spoko. Ja w sumie mieszkam jak na bocianim gnieździe, więc jeśli lubicie się wdrapywać... ;-)
Tylko wiecie, że te bociany są średnio skuteczne. Przez lata niczego mi nie przyniosły :-(
widzę Cię oczami wyobraźni jak stoisz pod bocianim gniazdem z woreczkiem i próbujesz złapać jakąś srakeCzyli jakieś lewe te bociany... Nie jedziemy.
Ale możemy Ci przysłać kurierem prawdziwego polskiego bociana
Jestem tuuuuuuuZapisujemy się na testowanie! Proszę w pierwszym poście opowiedz nam coś o sobie. Pamiętaj by ustawić avatar - pozwoli nam to lepiej Cię zapamiętać Ten wątek nie służy ocenom testów z tzw. ni gruchy ni pietruchy Jak któraś ma urodziny w tym przepięknym wiosennym miesiącu to też proszę o info dostaniecie
To nie jest wątek, w którym piszemy o magicznej mocy odpuszczenia. Chcesz napisać, że odpuszczenie działa – szukaj dalej
Jeżeli chcesz dyskutować w wątku - zapisz się na testowanie lub w tryb pauzujący. Nie chcemy by wypowiadały się tu osoby postronne
1. @Mystriousmc @Jovi
2.
3. @nindziaa @Serduszko_23
4 . @Cywil87 @Marbolka
5. @Mademoiselle_Nika
6. @doris36 @Kasienkaol
7. @Uszek
8. @Lika612
9.
10. @julietta2 @wiktoria708 @Elph
11. @krasulkaa
12. @Wika.00 @JustynaiM0 @ewm @Retka.2022
13. @AnnMar88
14. @Bolilol @Panda91
15. @Asiur93
16. @Dong
17. @Brownie1992
18.
19.
20.
21. @NinaRen
22. @amusedxxx
23. @Mayolin @helianthus
24. @AScarlett @Serio
25. @olka11135 @beaunuage @Pati2388
26. @Aileen28
27. @ann03
28. @Dolvit @Myszko
29. @nikaplis @anyżowe_love
30. @nieznośne_poplątanie @Avy
Tryb pauzujący:
@997tenNumerToKlopoty
@Haynee86
@LadyCaro
@Lilli2
@Nasturtium
@pluto_nova
@aurii_orelii
@kicikocia
@SzumFal
@Anezka11
Palcami dotykają i nas zarażają ciążą:
@Lady With Cats
@Kotciara
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
@staramsiebardzo
@Kaala
@Hope99
@hachette
@krynica2
@Alexz89
@Owulacja
@Kasiek88
@Madame JS
@Lurinea
@Enchanted
Legenda:
ciąża
okres
negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
Przyłączam się do wniosku.Kurde właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że łamię zasady wątku
@olka11135