reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Widać, że majówka. Od wczoraj mnie tu nie było a tu tylko kilka stron 😃
Ja zapierdzielałam jak głupia dziś bo się okazało, że jutro cała ekipa się do nas zwala więc trzeba ich jakoś nakarmić 🙈
A na zakupach po samą szynkę i polędwicę stałam 40 minut 😐
A że owu tuż tuż a mąż wraca o 3 i idzie do pracy na 12, to kazałam mu mnie obudzić o 3, wiadomo na co 😂 ciekawe jak będzie... 😝

reklama
Dzień dobry dziewyny!! Nie mogłam spać, brzuch mnie bolal jak na okres, dziś lub jutro powinnam dostać. Ale budzę się i sucho, więc zgranelam test ale już z myślą że będzie bialy, ale mówię tak dla formalności zrobie i patrzcie. Nie mogę uwierzyć cała się trzęsę 🥺🥺 ledwo pisze ta wiadomość.., a jeszcze wieczorem płakałam, bo już miałam taki właśnie okresowy mood, że się nie udało i się rozkleiłam 😶

O zdjecie się nie dodalo

Załączniki

• 20230430_052831.jpg
    20230430_052831.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 177
Dzień dobry dziewyny!! Nie mogłam spać, brzuch mnie bolal jak na okres, dziś lub jutro powinnam dostać. Ale budzę się i sucho, więc zgranelam test ale już z myślą że będzie bialy, ale mówię tak dla formalności zrobie i patrzcie. Nie mogę uwierzyć cała się trzęsę 🥺🥺 ledwo pisze ta wiadomość.., a jeszcze wieczorem płakałam, bo już miałam taki właśnie okresowy mood, że się nie udało i się rozkleiłam 😶
Super, teraz już tylko się cieszyć!

nie no to ja właśnie najczęściej ciągle coś robię, więc nie mam w ogóle wyrzutów sumienia jak raz na jakiś czas robię sobie dzień lenia :D
Tak, ja też😄 bo jak się nawarstwia, to ledwo wyrabiam na zakrętach🤣
Wyjątkowo ujowo się czuję, na ciążę by zwalić za wcześnie, na pms - mozliwe, że już mogę @ 5.05.
Cieszę się, ze mąż jest w domu i wszyscy mają wolne, to wtedy nie mam czasu odczuwać złego samopoczucia i wspolny czas szybciej płynie. Gorzej, ze pogoda do doopy dzisiaj, może się jeszcze poprawi, moze dlatego głowa mnie boli. Przeglądam propozycje noclegów w Kościelisku i jak widzę dla 5 os + 3 psy nic ponizej 450 zl za dobę nie ma, czy ja za poźno zaczęłam czy jak. W Beskidach udało nam się wynająć samodzielny domek za 350zl za dobę, ceny szaleją.

Ostatnia edycja:
Raz w życiu zrobiłam 40 tys kroków wchodząc na Szpiglasowy Wierch. Myślałam, że nogi mi w doope wejdą, przeklinałam swoje życie xD 20k to już połowa także szacun 🤣 🤯🤯
Mąż nam zroganizował kiedyś taką trasę 27km chyba od 6 rano do 20.30 wieczorem, już mialam w glowie plan jego zabojstwa🤣😂 uratowała go rozświetlona karczma z ciepłym jedzieniem (dzieciaki miały ponizej 10 lat, i jedno 5,5 m-ca)
Po czasie to nasza jedna z najlepszych wypraw górskich 😄 ale wtedy 😡🤬

reklama
Do góry