reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Ależ tu cicho. Czy tylko ja zamulam w domu?! 😫
I ja w domu😄😁
Zrobilam tortelini sałatkę, na obiad kotleciki z młodymi i buraczki a teraz skończyłam sklejać ciasto słonecznikowca. Zakupy, pranie, gotowanie, sprzątanie i ja dopiero zaczynam zamulać na kanapie.
Poza tym cycki bolą mnie tak, ze na stówę mam szczyt proga, czuję się jak z dwoma kamieniami z przodu.🫠😁🤣😅

ja też w domu, dziś nie zrobiłam zupełnie nic. Nie sprzątałam, nie ćwiczyłam. Leże i gram na kompie
Też mam czasem takie dni, gdy rozsądek mówi "zrob swoje, bo się nawarstwi obowiazków" i serce, ktore szepcze "odpocznij, poleż, porób nic, świat się przez to nie skończy" i odpoczywam 😁😁😁

reklama
Też mam czasem takie dni, gdy rozsądek mówi "zrob swoje, bo się nawarstwi obowiazków" i serce, ktore szepcze "odpocznij, poleż, porób nic, świat się przez to nie skończy" i odpoczywam 😁😁😁
nie no to ja właśnie najczęściej ciągle coś robię, więc nie mam w ogóle wyrzutów sumienia jak raz na jakiś czas robię sobie dzień lenia :D

Do góry