reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
o, albo tak, nie wywoływać, tylko niech każda pilnuje, żeby w danym dniu rano napisać co i jak
To chyba najlepsze rozwiązanie, każda daje znać w "swoim" dniu i tyle. Nie ma odzewu w tym czasie... wypad. Oczywiście, czasem się zdarzy sytuacja że jest w danym dniu natłok i poprostu wyleci z glowy, ale to dzień czy dwa później (z własnej woli, bez wołania) śmiało pisać.

Chyba 6 mm. Nie wiem czy dobrze usłyszałam. Bylam tak zestresowana bo wyjechałam 1.5 h wcześniej. Ale nie mogłam się wbić do miasta bo obwodnica stała. Więc jak już wjechałam do żyłowałam moje auto tak, że teraz się mu coś pojebało i nie chce zmieniać biegów. Więc wpadłam tam 3 minuty przed czasem a ona juz stała w drzwiach i wołała. Jestem wykończona a jeszcze stoję w korku żeby wrócić 🤣

Ostatnia edycja:
Chyba 6 mm. Nie wiem czy dobrze usłyszałam. Bylam tak zestresowana bo wyjechałam 1.5 h wcześniej. Ale nie mogłam się wbić do miasta bo obwodnica stała. Więc jak już wjechałam do żałowałam moje auto tak, że teraz się mu coś pojebało i nie chce zmieniać biegów. Więc wpadłam tam 3 minuty przed czasem a ona juz stała w drzwiach i wołała. Jestem wykończona a jeszcze stoję w korku żeby wrócić 🤣
Noooo dramat jest. Nie wiem z której strony jedziesz, ale obecnie cały Kraków i okolice postanowił ruszyć na majówkę we wszystkie strony świata 🤦‍♀️

reklama
bo generalnie jest fajnie, a może było. Ale mam wrażenie, że moi szefowie zapomnieli jakie stanowisko zajmuje i jakie są moje obowiązki. Ale za miesiąc mamy oceny roczne i im przypomnę i przyhamuję ich zapędy. Nie wiem, może robią to specjalnie, żebym nie wnioskowała o awans 😅
To chyba odwrotnie :D dają się "wykazać " ile potrafisz i jak ograniasz pierdolnik. Z tego musi być awans! Nic tylko walczyć o swoje i przedstawiać fakty w dogodnym dla siebie świetle ;)

Do góry