reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Trochę niepokoi mnie dzisiejsze kłócie jajnika. Pewnie to nic nadzwyczajnego, juz poczytałam o tym, moze znaczyć to milion możliwości, ale jednak niepokoi mnie to trochę.
Mając w pamięci artykuł o tym wielkim guzie jajnika, który ktoś ostatnio wrzucił, ja bym się pewnie umawiała po weekendzie do lekarza jeśli nie przejdzie.

I co w sieci wyczytałaś ciekawego? Ja bym się nie martwiła na zapas, jeśli bol nie jest nieznośny oczywiscie
Ciąża, miesiączka, torbiel lub rak. Nie jest nieznośny czy dokuczliwy, ale dzisiaj odczuwam właśnie takie ukłucia. Jeszcze dwa dni chociaż i zatestuje, mam nadzieję, że po prostu jajeczko jest już na wyjściu z jajowodu w głąb macicy😄 no to dopiero jest AFIRMACJA 🙃🙂

reklama
Ciąża, miesiączka, torbiel lub rak. Nie jest nieznośny czy dokuczliwy, ale dzisiaj odczuwam właśnie takie ukłucia. Jeszcze dwa dni chociaż i zatestuje, mam nadzieję, że po prostu jajeczko jest już na wyjściu z jajowodu w głąb macicy😄 no to dopiero jest AFIRMACJA 🙃🙂
Heh nie bądźmy tacy pesymistyczni, mam nadzieje, ze to pierwsze, choć ja szczerze nie wierzę że zagnieżdżenie się czuje w jakikolwiek sposób, moim zdaniem to niemożliwe, ale to moje zdanie ;)

Do góry