aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądałam dziś jakiś shot z telewizji, gdzie wypowiadała się ta laska. Szok, taka była wyluzowana Pokazywali ten brzuch, był tak wielki i napięty … masakraMając w pamięci artykuł o tym wielkim guzie jajnika, który ktoś ostatnio wrzucił, ja bym się pewnie umawiała po weekendzie do lekarza jeśli nie przejdzie.
moje Podhale tez już stoi i tak ma padać xd szkoda kasy na Taka majówkę ale większość ludzi jedzie w góry i dla nich szczytem możliwości przez te kilka dni będzie tour de knajpy na krupowkach byłem w Tatrach!Od najgorszej czyli od Balic
Ja też... Co tego jak i tak muszę zapierdzielać i tak na monitoringi i jezdzic w kółkoTo jest jeden z wielu powodów przez które wyprowadziłam się z Krakowa
oj nie, ja wcale nie chcę tego stanowiska jak to ma wyglądać. Nie wiem, o której dziś skończę pracę. A jeden przełożony od 2 tygodni na urlopie i go częściowo zastępuje - jeszcze dwa tygodnie, drugi dziś się zawinął o 13, a trzeci jak go zapytałam przed 16, czy może coś wysłać klientowi, to mi napisał, żebym już sama wysłała, bo się zawija właśnie a ja jak skończę przed 22 to będę szczęśliwaTo chyba odwrotnie dają się "wykazać " ile potrafisz i jak ograniasz pierdolnik. Z tego musi być awans! Nic tylko walczyć o swoje i przedstawiać fakty w dogodnym dla siebie świetle
ale, że O%Majówka oficjalnie rozpoczęta
Większy wybór smakówale, że O%
myślę, że najlepiej 3-4Dziewczyny abstynencja seksualna przed badaniem nasienia ginekolog mi napisała na kartce , że od 2 do 5 dni.
A ile jest wg Was najbardziej optymalnie?