pluto_nova
Moderator
ten też był ciążowy, ale krótko Owulacja 6.03@pluto_nova bardzo lubię twoje wykresy pokaż ten poprzedni jeszcze, cobym mogła nakręcić się bardziej pozytywnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten też był ciążowy, ale krótko Owulacja 6.03@pluto_nova bardzo lubię twoje wykresy pokaż ten poprzedni jeszcze, cobym mogła nakręcić się bardziej pozytywnie
Dziękuję u Ciebie są bardzo wysokie temperatury, moja bywała wyzsza w cyklach, ale tez 4 czy 5 dnia mialam w większości jakies chwilowe spadki. Bardzo jestem ciekawa kolejnego dnia. Najśmieszniejsze, ze apka asystent ciąży podpowiada, ze test juz moze wyjsc pozytywny, ale pewnie zaklada wczesniejszą owulacje.ten też był ciążowy, ale krótko Owulacja 6.03
U Ciebie caly czas pieknie rosnie, i masz dzis 5dpo, to juz w najblizszych dniach implantacjaDziękuję u Ciebie są bardzo wysokie temperatury, moja bywała wyzsza w cyklach, ale tez 4 czy 5 dnia mialam w większości jakies chwilowe spadki. Bardzo jestem ciekawa kolejnego dnia. Najśmieszniejsze, ze apka asystent ciąży podpowiada, ze test juz moze wyjsc pozytywny, ale pewnie zaklada wczesniejszą owulacje.
Bardzo mi przykro kochanaBiochem. Znowu.
Zobacz załącznik 1520693
Również po poronieniu i cb kazał mi lekarz zbadać zespół antyfosfolipidowy. Ale kazał mi zrobić cały pakiet i to wyszła kosmiczna cena. Część robiłam w alabie a większość w diagnostyce, ale wyszło jakieś 1500 zł. A można zrobić mniej tych badań na ZA, jesli w nich wyszłoby coś nie tak to ew wtedy poszerzyć o inne badania, bo i tak ZA trzeba powtarzać jeśli coś wychodzi nie tak.Mi po dwóch poronieniach pod rząd zaleciła najpierw zespół antyfosfolipidowy, bo trombofilię wykluczyła. Tak naprawdę możesz wydać mnóstwo pieniędzy i nic nie znaleźć (jak ja). Chociaż ja rzuciłam się na wiele badań na własną rękę, bo szkoda było mi czasu szukać po kolei.
Ja w cyklu majowym podchodzę do starań po bardzo długiej przerwie i prawdę mówiąc mam dylemat czy powinnam.
U Ciebie caly czas pieknie rosnie, i masz dzis 5dpo, to juz w najblizszych dniach implantacja
LIczę na to. Ale miałam juz taki cykl, gdzie byłam przekonana, ze to ten i klops. Nie wiem skąd to się bierze, ta wewnętrzna wiara, ale tez wiem, że gdy 1 i 2.05 wyjdzie mi negatyw, to już wiara w to, idealnie spakuje się do walizeczki na kiedy indziej.
idziemy łeb w łebDziękuję u Ciebie są bardzo wysokie temperatury, moja bywała wyzsza w cyklach, ale tez 4 czy 5 dnia mialam w większości jakies chwilowe spadki. Bardzo jestem ciekawa kolejnego dnia. Najśmieszniejsze, ze apka asystent ciąży podpowiada, ze test juz moze wyjsc pozytywny, ale pewnie zaklada wczesniejszą owulacje.
Ja też uczciwie powiem, ze są dziewczyny, które są tak stałe z watku na wątek, że człowiek czuję sie jak na spotkaniu czy wypadzie z kolezankami i gdy dochodzi ktoś nowy i wrzuca doslownie 2 czy 3 zdania, jest przeze mnie totalnie niezapamiętany i czuję zgrzyt - jakby do fajnego spotkania wpadł ktoś z nienacka obcy i zapytał co w naszym prywatnym zyciu słychać. To nie jest wina nowych dziewczyn, ktore dolączają, ale takie mam uczucia, gdy są tak mało aktywne i chcą być na zasadzie doczepki a nie zaangazowania. I piszę to ja osoba, ktora wcale nie jest od początku, a mimo to będąc tu zaangażowana i aktywna byłam tez częścią "gównoburz".Dobra, znowu muszę zrobić mini dramę. Jak coś to zrzućcie to na hormony
Każda prowadząca wątek ma jakiś tam swój pomysł na niego. Ja mam taki, że jak ktoś się długo nie odzywa to go wyrzucam z listy. Sory dziewczyny, ale jak ktoś wchodzi na początku miesiąca tylko po to by się zapisać na datę, a potem codziennie upominany nie wypowiada się - bo ma to w d*pie. I nagle po 3 tygodniach wpada tu z info jeszcze okresowym to jak Cię mogę, ale ciążowym to sory - ale dla mnie jest na równi z kimś kto wrzuca testem choć się nigdy tu nie wypowiedział.
Ja rozumiem, że życie jest przewortne - sama mam pracę, zajęcia dodatkowe, szkołę, zwierzęta i cały dom na głowie. A jednak prowadzę ten wątek i jestem na bieżąco, staram się od czasu do czasu coś napisać, wywołuję testujące itp. Wiec skoro ja mam szacunek do testujących to tego samego oczekuję od nich.
Jak miałam ciężkie miesiące to po prostu dawałam się w trym pauzujący, żeby móc czasem coś napisać i tyle także uważam, że naprawdę można znaleźć rozwiązanie dla każdej sytuacji
O rzesz dwie najlepsze kumpele z kresek będą na jednym wątku ciążowymidziemy łeb w łeb