aurii_orelii
Fanka BB :)
I bardzo dobrze. Człowiek stara się miesiacami, latami, nabiera trochę wiedzy, którą chce się później podzielić, wspierać siebie nawzajem... a tu nagle wpada ktoś z pozytywnym testem ciążowym, ktoś kto nie wniósł nic do naszej "relacji" i jakby mógł to z każdej dziury by wylazł żeby tym testem pomachać Ci przeed ryjem...Dobra, znowu muszę zrobić mini dramę. Jak coś to zrzućcie to na hormony
Każda prowadząca wątek ma jakiś tam swój pomysł na niego. Ja mam taki, że jak ktoś się długo nie odzywa to go wyrzucam z listy. Sory dziewczyny, ale jak ktoś wchodzi na początku miesiąca tylko po to by się zapisać na datę, a potem codziennie upominany nie wypowiada się - bo ma to w d*pie. I nagle po 3 tygodniach wpada tu z info jeszcze okresowym to jak Cię mogę, ale ciążowym to sory - ale dla mnie jest na równi z kimś kto wrzuca testem choć się nigdy tu nie wypowiedział.
Ja rozumiem, że życie jest przewortne - sama mam pracę, zajęcia dodatkowe, szkołę, zwierzęta i cały dom na głowie. A jednak prowadzę ten wątek i jestem na bieżąco, staram się od czasu do czasu coś napisać, wywołuję testujące itp. Wiec skoro ja mam szacunek do testujących to tego samego oczekuję od nich.
Jak miałam ciężkie miesiące to po prostu dawałam się w trym pauzujący, żeby móc czasem coś napisać i tyle także uważam, że naprawdę można znaleźć rozwiązanie dla każdej sytuacji
No ku*waaa.....
Ostatnia edycja: