Elph
Fanka BB :)
Właśnie tam nie ma chyba multisporta :/ ale jak zależy Ci na multisporcie a niekoniecznie na jodze, to jest koło mnie fajne miejsce - vidius active na Bochenka. Przynajmniej zajęcia z Ulą, czyli pilates i bpu są spoko.Ooo dzięki, obczaję ta szkole. W sumie jedna szkole mam obczajona na Dębnikach, kiedyś chodziłam. Muszę zobaczyć co ma lepsze godziny i co jest na multisporta
Teraz jesteś na acardzie i póki co jest ok? Niestety leczenie tego to trochę metoda prób i błędów. U niektórych no dopiero wyższe dawki działają.
Ja chyba poczekam z badaniami jakimikolwiek do wizyty. Umowie się po majówce i zobaczymy co powie. Już mi też dziewczyny pisały zeby nalegać na histero i biopsje endo.
Tak, jestem na acardzie i wygląda że jest ok, przeskoczyłam już etap biochemów bo jest pęcherzyk w macicy. O biopsji endometrium też mi jedna gin mówiła ale ostatecznie reszta specjalistów poradziła jednak spróbować jeszcze raz zajść w ciążę i zrobić dopiero po ewentualnym trzecim poronieniu. Przy czym ostatecznie powiedziano mi że po dwóch biochemach powinnam zrobić minimum jeden cykl przerwy od starań, najlepiej trzy (zrobiłam oczywiście jeden ale organizm sam zdecydował że jednak trzy) żeby endometrium się zregenerowało. Więc można wykorzystać tą przerwę i machnąć biopsję. Mi już było szkoda kolejnych 6 stówek.