reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził;)

reklama
Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził;)
Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.
Ja to kardio robię i siłowe trochę.

ja będę później trzonować 😎 pozytywnego owulaka zgodnie z przewidywaniami zaliczyłam ok 20, więc bierzemy się do roboty 😁
Oooo, czyli widać, że znasz swoje ciało😁
No to fajnie, bierzcie się mi do piku jakieś 14dni brakuje, ale flo mi pokazuje znowu termin porodu kolejny na styczeń 31, a tak mi się marzy styczniowe, więc będę miała drugą szansę 🫠 dobrze, że to nie jest karalne😅

Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.
Ja to kardio robię i siłowe trochę.
Mnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.
Ja siłowych nie lubię :( jedyne co to jakiś aerobic albo zumbe kiedyś robiłam.
ja ćwiczyłam kiedyś to korzystałam z kanalów Małgorzata Mostowska i Anatomia Jogi.
Dziękuję 🥰 potestuje je

reklama
Mnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.
Ja siłowych nie lubię :( jedyne co to jakiś aerobic albo zumbe kiedyś robiłam.

Dziękuję 🥰 potestuje je
ja w sumie też nigdy nie chciałam siłowego nic, robiłam głównie cardio no i rure, a teraz jak torszeczke ciężarków wzięłam w łape i zobaczyłam, jak mi się dupa zmieniła to jednak polubiłam :D

Do góry