reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził;)

reklama
Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził;)
Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.
Ja to kardio robię i siłowe trochę.

ja będę później trzonować 😎 pozytywnego owulaka zgodnie z przewidywaniami zaliczyłam ok 20, więc bierzemy się do roboty 😁
Oooo, czyli widać, że znasz swoje ciało😁
No to fajnie, bierzcie się mi do piku jakieś 14dni brakuje, ale flo mi pokazuje znowu termin porodu kolejny na styczeń 31, a tak mi się marzy styczniowe, więc będę miała drugą szansę 🫠 dobrze, że to nie jest karalne😅

Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.
Ja to kardio robię i siłowe trochę.
Mnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.
Ja siłowych nie lubię :( jedyne co to jakiś aerobic albo zumbe kiedyś robiłam.
ja ćwiczyłam kiedyś to korzystałam z kanalów Małgorzata Mostowska i Anatomia Jogi.
Dziękuję 🥰 potestuje je

reklama
Mnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.
Ja siłowych nie lubię :( jedyne co to jakiś aerobic albo zumbe kiedyś robiłam.

Dziękuję 🥰 potestuje je
ja w sumie też nigdy nie chciałam siłowego nic, robiłam głównie cardio no i rure, a teraz jak torszeczke ciężarków wzięłam w łape i zobaczyłam, jak mi się dupa zmieniła to jednak polubiłam :D

Do góry