Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził
ja będę później trzonować pozytywnego owulaka zgodnie z przewidywaniami zaliczyłam ok 20, więc bierzemy się do robotyA Ty co tam?
Skoro piszesz, tzn. Że nie trzonujesz a z tego co mi świta do pika masz ciut ciut
ja ćwiczyłam kiedyś to korzystałam z kanalów Małgorzata Mostowska i Anatomia Jogi.Ćwiczy któraś z Was może jogę?szukam jakichs fajnych kursów treningow na YouTube czy gdzieś online.
Kiedyś ćwiczyłam i chce wrócić. Potrzebuję zeby ktoś mnie poprowadził
Tiaaaa z palcem własnej rękiCo tu taka cisza, wszyscy trzonują?
Oooo, czyli widać, że znasz swoje ciałoja będę później trzonować pozytywnego owulaka zgodnie z przewidywaniami zaliczyłam ok 20, więc bierzemy się do roboty
Mnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.Niestety nie ja, kiedyś siostra mnie namawiała, ale joga jest za mało dynamiczną aktywnością dla mnie (nudzi mnie) ponoć najlepsza dla niej jest joga strech, ale to tylko z opowieści znam.
Ja to kardio robię i siłowe trochę.
Dziękuję potestuje jeja ćwiczyłam kiedyś to korzystałam z kanalów Małgorzata Mostowska i Anatomia Jogi.
To z czerwoną komnatą było jako odpowiedź do Ciebie, ale nie wiem czemu nie dodało cytatuTiaaaa z palcem własnej ręki
ja w sumie też nigdy nie chciałam siłowego nic, robiłam głównie cardio no i rure, a teraz jak torszeczke ciężarków wzięłam w łape i zobaczyłam, jak mi się dupa zmieniła to jednak polubiłamMnie relaksuje plus czuje ze dobrze mi robi na kręgosłup i ogólnie rozciągnięcie.
Ja siłowych nie lubię jedyne co to jakiś aerobic albo zumbe kiedyś robiłam.
Dziękuję potestuje je