reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Kuźwa, wysikalam 0,86 na owulaku, to oznacza, że wieczorem mogę wysikać pozytyw, nawet mam śluz płodny, którego do tej pory nigdy nie miałam, a seksu w tym cyklu jeszcze w ogóle nie było przez histero 🙈🙉🙊
No to na co liczysz? Dziś wieczorem Cię tu nie widzę tylko trzonujesz żebyś na majówkach mi wysikała II kreski 🥰

nic mi nie mówili o żadnej abstynencji albo przerwie w staraniach, ani słowem nie wspomnieli
bo z tego co kojarzę z forum to jedni zakazują, drudzy nie ale z tego co dziewczyny pisały to często podczas pobierania wycinka endometrium się go uszkadza i chyba często wtedy dochodzi do biochemów.
No i jak występuje jakieś plamienie to też nie warto bo można się nabawić stanu zapalnego

właśnie z mężem ustalamy przerwę w pracy 😂 chociaż na maj jeszcze szans nie ma, ale to nie znaczy, że nie będziemy próbować 😂😂😂
A skąd wiesz co tam u niego się podziało w jajcach? Gdzie Twoja afirmacja?
Bierz się za trzonowanie, a nie wnerwiasz babę z migreną.

reklama
Do góry