reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A myślicie że jest sens iść na betę jeśli test wyszedł dzisiaj negatywny? Myśle że jestem dzisiaj 10 dpo
Nikt ci nie zabroni. Ale jeśli nie masz jakichs wskazań zeby brać leki - to po co beta?
Kup najczulszy test I sprawdź rano. Ja nie jestem fanką chodzenia na bety przy białym teście. Jak jest jakiś cień- wtedy dla pewności i rozwiania wątpliwości można iść.

A myślicie że jest sens iść na betę jeśli test wyszedł dzisiaj negatywny? Myśle że jestem dzisiaj 10 dpo
racjonalnie nie ma sensu moim zdaniem, racjonalnie lepiej sikać i poczekać na rozwój sytuacji. ALE nie zawsze to, co racjonalne, jest najlepsze dla nas - jeżeli się martwisz, czujesz potrzebę pójścia na betę, będzie Ci się z tym łatwiej żyło, to nie patrz na zdanie innych i idź

reklama
Do góry